Αρχική > BLOGS > Προγνωστικά Τσάρλυ: Έμπλεξε σε περιπέτειες

Προγνωστικά Τσάρλυ: Έμπλεξε σε περιπέτειες

Οι προτάσεις του Τσάρλυ για τα μεγάλα ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Σαββατοκύριακο (19/10 & 20/10).

Μπάγερν Μονάχου Χάρι Κέιν Bundesliga

Μπάγερν – Στουτγκάρδη

Η Μπάγερν μετά απο 4 συνεχόμενες νίκες, παραχώρησε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, σε παιχνίδια που μπορούσε να τα κερδίσει.

Δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει στην Μπουντεσλίγκα, η εικόνα όμως που έχει στο πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν, δείχνει πως είναι στο χέρι της, να επιστρέψει στον θρόνο της.

Η Μπάγερν είναι πρώτη στα επιθετικά και στα αμυντικά xGoals. Στα δύο παιχνίδια που έμεινε στην ισοπαλία κυριάρχησε.

Μονόλογος.

Ειδικά το ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν ήταν ένας μονόλογος. Δεν δέχτηκε μισή φάση, έμεινε πίσω στο σκορ στην μοναδική εκτέλεση που είχε η ομάδα του Αλόνσο, ένα σουτ εκτός περιοχής του Άντριχ και έμεινε στο 1-1 σε παιχνίδι με 1,19-0,09xg.

Στην Φρανκφούρτη, ισοφαρίστηκε σε 3-3 στο 93ο λεπτό, με τα xG στο 1,50-2,83. Μετά από δύο ισοπαλίες πρέπει να επιστρέψει στις νίκες.

H Στουτγκάρδη και φέτος δείχνει ικανή να διεκδικήσει την 4άδα. Στο Μόναχο όμως έχασε και πέρυσι με 3-0. Το επίπεδο ανεβαίνει και η Μπάγερν μετά από δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, έχει υψηλό κίνητρο. Άσσο και over 2,5 θα επιλέξω και φέτος, επιλογή που στο συγκεκριμένο ζευγάρι, δίνεται στο 1,66.

Γιουβέντους – Λάτσιο

Ο Μότα έχει δημιουργήσει την καλύτερη αμυντική ομάδα σε όλα τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η Γιουβέντους έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα στο πρωτάθλημα, αλλά χαρακτήρα και δυνατότητες έδειξε στην Λειψία.

Άμυνα, ταλέντο, χαρακτήρας.

Όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο με την αποβολή του Ντε Γκρεγκόριο στο 59ο λεπτό, έμεινε πίσω στο σκορ από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σέσκο με 2-1 και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, με αριθμητικό μειονέκτημα.

Μία ομάδα που στο πρωτάθλημα της έχει μία απίστευτα καλή αμυντική συμπεριφορά. Έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα με πέναλτι απο την Κάλιαρι. Συνολικά σε 7 παιχνίδια δέχεται φάσεις για μόλις 3,70 xGoals. Συνδυάζει νιάτα με σκληράδα και με τον χαρακτήρα που έδειξε με την Λειψία, μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα.

Η Λάτσιο έχει τους ίδιους βαθμούς με την Γιουβέντους και βρίσκονται στο -3 από την Νάπολι και στο -1 απο την Ίντερ.

Δέχεται γκολ και έχει φέρει και στα 7 παιχνίδια που έχει, δώσει Goal/Goal. Η Γιουβέντους κολλάει σε παιχνίδια που δεν μπορεί να σκοράρει.

Ο τρόπος που παίζει η φετινή Λάτσιο της λύνει αυτό το πρόβλημα. Από την στιγμή που θα βάλει γκολ, ο άσος στο 2,10 μοιάζει μεγάλος.

Λίβερπουλ – Τσέλσι

Η Λίβερπουλ μπήκε στην διακοπή του Οκτωβρίου στην πρώτη θέση με ένα ρεκόρ 6-0-1. Παρότι άλλαξε προπονητή, αλλαγές στο ρόστερ δεν έγιναν και η φετινή ομάδα μοιάζει σαν συνέχεια από την περασμένη χρονιά, με αρχές και ποδοσφαιριστές που έφερε ο Κλοπ.

Περισσότερη ασφάλεια στις μεταβιβάσεις.

Ο Σλοτ έχει προσπαθήσει να δώσει μέσα από ένα παιχνίδι με περισσότερες ασφαλείς μεταβιβάσεις, καλύτερη αμυντική ισορροπία στην ομάδα και η δική του Λίβερπουλ, μοιάζει να παίζει σε πιο ελεγχόμενο τέμπο.

Μέσα από αυτή την λογική έχει πετύχει η Λίβερπουλ, να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, έχοντας δεχτεί μόλις 2 τέρματα και να είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στα αμυντικά xGoals δεχόμενη φάσεις για μόλις 5,72.

Η Τσέλσι του Μαρέσκα είναι ξεκάθαρο πως έχει κάνει τεράστια πρόοδο σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Δείχνει πως μπορεί να βάλει σαν στόχο την 4η θέση και την επιστροφή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική 0-2 απο την Σίτι και στη συνέχεια έτρεξε ένα σερί 4-2-0.

Ο Πάλμερ είναι ασυγκράτητος. Δεύτερος σκόρερ με έξι τέρματα και δεύτερος δημιουργός με πέντε ασίστ στο πρωτάθλημα, ενώ σημαντική επιθετική ώθηση έχει προσφέρει και ο Μαντουέκε από δεξιά. Η Τσέλσι δεν έχει βρει ακόμη την αμυντική της ισορροπία, είναι μόλις η 7η καλύτερη άμυνα, στα αμυντικά xGoals.

Στο Άνφιλντ θα πάει με δύο μεγάλες αμυντικές απώλειες, καθώς οι Κουκουρέγια, Φοφανά έχουν κάρτες. Την Λίβερπουλ, έτσι κι αλλιώς, δεν μπορεί να την κρατήσει στο μηδέν. Οι απουσίες κάνουν πιο δύσκολη την κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι έχουν την απώλεια του Άλισον να διαχειριστούν, με τον Γκάλαχερ να παίρνει αναγκαστικά φανέλα βασικού. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο η ομάδα του Μαρέσκα, μοιάζει σαν ένα ζευγάρι που δύσκολα να μην δούμε φάσεις και γκολ. Βοηθάνε σε αυτό και οι απουσίες. Το Goal/Goal με Over 2,5 στο 1,65.

Ρόμα – Ίντερ

Όπως αναμενόταν μετά την ήττα στο ντέρμπι της πόλης από την Μίλαν, η ομάδα του Ινζάκι αντέδρασε. Πέτυχε τρεις νίκες στην σειρά: 1-3 εκτός με Ουντινέζε, 4-0 εντός Ερυθρό Αστέρα, 3-2 Τορίνο. Νίκες που ήρθαν πολύ εύκολα, με ξεκάθαρη ανωτερότητα.

Ο Ινζάκι έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία και ο στόχος είναι να κατακτήσει δεύτερο στην σειρά πρωτάθλημα.

Έμπλεξε σε περιπέτειες.

Η Ρόμα έχει μπλέξει σε περιπέτειες. Η περσινή απόφαση της διοίκησης να απομακρύνει τον Μουρίνιο, δεν έχει βοηθήσει τον σύλλογο. Ο Ντε Ρόσι, αγαπητός, αλλά δεν είναι προπονητής που άξιζε με το προπονητικό βιογραφικό του να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Απολύθηκε μετά απο ένα ρεκόρ 0-3-1 και την θέση του την πήρε ο σαφώς πιο έμπειρος Γιούριτς.

Ο Κροάτης τεχνικός επανέφερε την Ρόμα στο 3-4-3. Στο πρωτάθλημα το ρεκόρ του είναι 2-1-0, όμως το άσχημο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα και ο ένας βαθμός στα δύο παιχνίδια στον όμιλο του Γιουρόπα, έχουν φέρει συζητήσεις για ακόμα μία αλλαγή. Ακόμη και τρελά σενάρια για επιστροφή Ντε Ρόσι, για να ηρεμήσει και ο κόσμος.

Σε κάθε περίπτωση, η Ίντερ έχει εξαιρετική παράδοση σαν φιλοξενούμενη της Ρόμα, έχει περάσει με άνετα διπλά τα τελευταία τρία χρόνια. Το διπλό στο 1,90.

Σχετικά άρθρα