Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Career-low για τον Λορέντζο Μπράουν στη Μαδρίτη: Πώς το εξήγησε ο Αταμάν (video)

Career-low για τον Λορέντζο Μπράουν στη Μαδρίτη: Πώς το εξήγησε ο Αταμάν (video)

Ο Λορέντζο Μπράουν κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ στη Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε γιατί τον χρησιμοποίησε μόλις 3:39.

Λορέντζο Μπράουν Εργκίν Αταμάν Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Μαδρίτη, σε μία βραδιά που εκτός από το 0/2 στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, κατέγραψε career-low ο Λορέντζο Μπράουν και ο Εργκίν Αταμάν, μίλησε γι’ αυτό.

Ο 33χρονος γκαρντ αγωνίστηκε μόλις για 3:39 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Χρόνος που είναι αρνητικό ρεκόρ για τον ίδιο στη Euroleague. Ποτέ δεν αγωνίστηκε λιγότερο σε ματς αυτής.

Μάλιστα, ο Μπράουν ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Αταμάν και έκτοτε, δεν πήρε άλλον χρόνο στο ματς.

Ο Εργκίν Αταμάν ρωτήθηκε γι’ αυτήν την επιλογή του στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας:

«Δεν έγινε κάτι με τον Λορέντζο Μπράουν, ξεκίνησε, ήταν μέσα όταν παίξαμε πολύ άσχημα και βρεθήκαμε στο -11. Στη συνέχεια επιστρέψαμε στο περσινό μας ροτέισον με το δίδυμο Γκραντ – Σλούκα» ανέφερε αρχικά, για να συμπληρώσει.

«Δεν ήθελα να τον κρατήσω περισσότερο, δεν ήθελα να τον ξαναβάλω, ήθελα να δώσω ρυθμό στον Σλούκα. Η Ρεάλ έκανε σπουδαία δουλειά με τον Αμπάλδε, αμυντικά και επιθετικά. Πίεσε στον Ναν, είναι δύσκολο να έχεις και τον Σλούκα και τον Λορέντζο Μπράουν μαζί, ειδικά στην άμυνα. Ήταν επιλογή, τίποτα περισσότερο».

Σχετικά άρθρα