Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > STOIXIMAN GBL > Γιώργος Τανούλης: Κανένα θέμα με Άρη, μένει στο Μαρούσι

Γιώργος Τανούλης: Κανένα θέμα με Άρη, μένει στο Μαρούσι

Για την ώρα δεν υφίσταται κάποιο ζήτημα μετακόμισης του Γιώργου Τανούλη σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ole.gr.

Ο Γιώργος Τανούλης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του ελληνικού μπάσκετ, μία από τις ελπίδες του «αύριο» σε μια θέση (frontline) με δεδομένη «γαλανόλευκη» λειψανδρία.

Το περασμένο καλοκαίρι ο νεαρός Θεσσαλονικιός σέντερ πήρε τα ταλέντα του και την τεράστια επιθυμία του για δουλειά που τον συντροφεύει από τα παιδικοεφηβικά του χρόνια και μετακόμισε στο πολύ φιλόδοξο Μαρούσι – ως δανεικός από τον Ολυμπιακό – με στόχο να βρει χρόνο συμμετοχής.

Με τέτοια πολυκοσμία στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» ειδικά μέσα στη ρακέτα, ο γεννηθείς το καλοκαίρι του 2002 σέντερ, δεν θα έρβισκε χώρο. Συνεπώς η παραχώρησή του αποτέλεσε μία λύση ενδεδειγμένη για όλες τις πλευρές. Στον Πειραιά πιστεύουν στις ικανότητές και το potential του Γιώργου Τανούλη, εξού και έπεσε στο «τραπέζι» μονάχα το ενδεχόμενο του δανεισμού καθώς ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Λιμανιού μέχρι το 2027.

Το όνομα του Τανούλη που έκανε το ξεπέταγμά του στην Πάτρα με τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών ενώ πρώτα είχε φροντίσει να ξεχωρίσει με τον ΠΑΟΚ στα ηλικιακά εθνικά πρωταθλήματα, έπαιξε τις τελευταίες ώρες στη θεωρία για τον Άρη.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε δημοσίως μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό για τη 2η στροφή της Stoiximan GBL την πρόθεση των «κιτρίνων» να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους, όμως σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ole.gr κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί με τον Γιώργο Τανούλη.

Ο νεαρός σέντερ που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με το Μαρούσι που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν και έχει αρκετές φιλοδοξίες, είναι καλά στα Βόρεια προάστια και ουδέποτε προέκυψε κάτι «χειροπιαστό» με την ομάδα της γενέτειράς του.

Ο Τανούλης που επιζητά αγωνιστικό ρυθμό και χρόνο στα πόδια του, είναι χαρούμενος στο Μαρούσι και από τη συνεργασία του με τον κόουτς Βετούλα, συνεπώς για την ώρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει κάποιο θέμα Άρη ή εν γένει μετακίνησής του.

Άλλωστε οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της Αθηναϊκής ομάδας (Μαντζούκας, Τζος Άνταμς) δεν σχετίζονται με τον Έλληνα ψηλό όπως τόνισε σε δήλωσή του και ο Εκτελστικός Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Αμαρουσίου, Τάσος Δελημπαλταδάκης.

«Με έκπληξη διαβάζουμε μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Γιώργο Τανούλη ο οποίος ανήκει στην ομάδα μας από την αρχή της σεζόν. Αφενός ,είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του , οι σχέσεις μας είναι εξαιρετικές και μιλάμε για έναν Έλληνα παίκτη τον οποίο πιστεύουμε και θεωρούμε ότι έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Απορούμε λοιπόν από πού προκύπτουν και πού αποσκοπούν αυτά τα δημοσιεύματα. Είναι αλήθεια ότι σε συνεργασία με τον προπονητή, κάναμε κάποιες προσθήκες με βάση τις ανάγκες που προέκυψαν ώστε να ενισχυθούμε. Αυτό σημαίνει ότι με την ολοκλήρωσή τους κλείνει το ρόστερ μας και θα είναι αυτό με το οποίο θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη».

Μέχρι στιγμής ο Γιώργος Τανούλης που είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με τον εαυτό του, έχει 4 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 8.7′ συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ στο FIBA Europe Cup έχει 4 ματς (μαζί με τα δύο των προκριματικών) με 3.8 πόντους, 2 ριμπ. και μία ασίστ σε 11.7′ συμμετοχής.

Σχετικά άρθρα