Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ο «ιπτάμενος» Ράιτ και το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ poster του Σέιμπεν Λι στις πρώτες δύο θέσεις του Top-10 (video)

Ο «ιπτάμενος» Ράιτ και το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ poster του Σέιμπεν Λι στις πρώτες δύο θέσεις του Top-10 (video)

Το πρώτο μέρος της εναρκτήριας «διαβολοβδομάδας» στη Euroleague πρόσφερε θέαμα. Στο #2 του Top10 ο Μόουζες Ράιτ.

Η καθιερωμένη διαλογή των πιο εντυπωσιακών στιγμών από τα παιχνίδια της αγωνιστικής που ολοκληρώθηκε (3η), είναι γεμάτη θέαμα.

Πτήσεις, δημιουργία και το… κερασάκι στην τούρτα πιθανότατα το κάρφωμα της χρονιάς από τον πρωτοεμφανιζόμενο Σέιμπεν Λι που πρωτοσυστήθηκε στη Euroleague με μία γεμάτη εμφάνιση και ένα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ poster κάρφωμα πάνω στον άμοιρο Οσμάνι.

Ο νεοφερμένος γκαρντ της Μακάμπι από τη Μανίσασπορ αναμένεται να απασχολήσει τη διοργάνωση σε πολύ μεγάλο βαθμό στο (προσεχές) μέλλον.

Θέση στις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής δεν θα μπορούσε να μην έχει και ο Μόουζες Ράιτ. Αν δεν υπήρχε ο Λι μάλιστα, η κορυφή της τρίτης αγωνιστικής θα πήγαινε στον σέντερ του Ολυμπιακού.

Ο αλτικός Μόουζες Ράιτ κατέλαβε το #2 του Top-10 με το απίθανο μπλοκ του πάνω στον Σιλντς που πήγαινε αμέριμνος προς το καλάθι των Πειραιωτών.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο… ιπτάμενος Μόουζες Ράιτ που έκοψε ψηλά τον αντίπαλό του, σβήνοντάς του τα φώτα και προκαλώντας ένα μακρόσυρτο επιφώνημα θαυμασμού στους παρόντες στο ΣΕΦ. «Not in my house» από τον απόφοιτο του Τζόρτζια Τεκ που βγάζει συχνά θεαματικές φάσεις.

Η φάση, μάλιστα ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σακίλ ΜακΚίσικ έτρεξε το γήπεδο και βρήκε τον Άλεκ Πίτερς για ένα corner free τρίποντο από αυτά που σπάνια λαθεύει.

Η κορυφή ανήκει ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ στον wanna be αστέρα του θεσμού. Ο θρασύς Σέιμπεν Λι πήδηξε στο… Θεό κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νίκης της Μακάμπι επό της Εφές, πέρασε πάνω από τον Οσμάνι και κάρφωσε στην αντίπαλη μπασκέτα, στο κάρφωμα της χρονιάς πιθανότατα.

Σχετικά άρθρα