Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Απίστευτο σενάριο: Η Σίτι ένοχη για 115 κατηγορίες, ο Γκουαρδιόλα μένει!

Απίστευτο σενάριο: Η Σίτι ένοχη για 115 κατηγορίες, ο Γκουαρδιόλα μένει!

Δημοσίευμα «βόμβα» από το Athletic, για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα και τις κατηγορίες εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι!

Πεπ Γκουαρδιόλα Μάντσεστερ Σίτι Ένοχη

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι δίνουν και παίρνουν. Τίποτα έως σήμερα, όμως, δεν συγκρίνεται με αυτό του Athletic!

Το συμβόλαιο του Πεπ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Η FA, η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Αγγλίας, έβλεπε στο πρόσωπό του τον ιδανικό προπονητή για τον πάγκο της. Ωστόσο, επέλεξε να προχωρήσει στην πιο άμεση λύση, με τον Τόμας Τούχελ.

Και καθώς φαίνεται, καλώς έπραξε να μην περιμένει τον Γκουαρδιόλα. Γιατί όλοι στηρίζονται στις τιμωρίες της Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των 115 καταγγελιών που αντιμετωπίζει. Λάθος τους, σύμφωνα με το Athletic!

Όπως τονίζει το ρεπορτάζ του την Πέμπτη (17/10), είναι πιο πιθανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι, αν αυτή κριθεί ένοχη! Γιατί; «Από πείσμα», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά!

«Εάν η Μάντσεστερ Σίτι κριθεί ένοχη και τιμωρηθεί αυστηρά λόγω των 115 κατηγοριών, η αίσθηση είναι ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ήταν πιο πιθανό να υπογράψει νέο συμβόλαιο από πείσμα», ανέφερε.

Μένει να φανεί εάν ένα τόσο «τρελό» σενάριο επιβεβαιωθεί, αφήνοντας με την… όρεξη πολλούς πιθανούς «μνηστήρες». Μεταξύ των οποίων και η Μπαρτσελόνα!

Σχετικά άρθρα