Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ο Λίαμ Πέιν έμαθε «ποδόσφαιρο» από τον Μπολτ σε 90 μέρες, για να μαζέψει 20 εκατομμύρια!

Ο Λίαμ Πέιν έμαθε «ποδόσφαιρο» από τον Μπολτ σε 90 μέρες, για να μαζέψει 20 εκατομμύρια!

Ο Λίαμ Πέιν έμαθε να παίζει ποδόσφαιρο στο διάστημα τριών μηνών, μαζεύοντας έτσι το ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η είδηση του χαμού του Λίαμ Πέιν έχει συγκλονίσει. Το άλλοτε μέλος των One Direction βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία 31 ετών, καθώς έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου που διέμενε.

Όσο ζούσε, ο Βρετανός προσπάθησε να δίνει το καλύτερο παράδειγμα ανθρώπου που μπορούσε στους γύρω του. Μάλιστα, έκανε πράγματα με τα οποία δεν είχε καμία απολύτως σχέση για να βοηθήσει τους άλλους, όπως το να παίξει ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα ο Λίαμ Πέιν στο παρελθόν είχε αφιερώσει τρεις μήνες σε προπονήσεις για τους φιλανθρωπικούς αγώνες Soccer Aid. Παρά το γεγονός ότι παραδέχτηκε πως «δεν είχε κλοτσήσει ποτέ μπάλα στη ζωή του», επιλέχθηκε να παίξει και να ηγηθεί της ομάδας της Αγγλίας στον αγώνα. Μάλιστα έκανες προπονήσεις πλάι στον Γουσέιν Μπολτ γι’ αυτόν τον σκοπό.

Με τεκμηριωμένο πάθος να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για καλό σκοπό, ο Πέιν αγκάλιασε την πρόκληση με απόλυτη συγκέντρωση. Με πρόθεση να εκπληρώσει την υπόσχεσή του. Και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η ομάδα του κατάφερε να μαζέψει 20.3 εκατομμύρια δολάρια για τη Unicef.

Προπονήθηκε σαν κανονικός ποδοσφαιριστής

«Κάνω προπονήσεις αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η ομάδα έχει ένα σωρό επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, όπως έχει παίξει ο Ροναλντίνιο στο παρελθόν», είπε πριν από το παιχνίδι του 2022. «Είμαι ο αρχηγός της Αγγλίας. Παρεμπιπτόντως δεν έχω παίξει ποτέ ποδόσφαιρο στη ζωή μου».

«Έπρεπε να μάθω για τρεις μήνες. Το άλμα στο ποδόσφαιρο είναι για μένα σαν ένας ρόλος που μπορώ να παίξω για συγκεκριμένους μήνες. Βάζω τη ψυχή μου σε ό,τι κάνω. Έκανα προπόνηση δύο φορές την ημέρα, έξι φορές την εβδομάδα. Είναι τρελό – να μαθαίνω πώς να παίζω ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Ο Πέιν επέστρεψε την επόμενη χρονιά για να συμμετάσχει και πάλι για την υποστήριξη της Unicef. Το παιχνίδι του 2022 συγκέντρωσε 20,3 εκατομμύρια δολάρια για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο σταρ του One Direction θέλησε επίσης να δώσει το παράδειγμα για τον γιο του. Τόνισε, μάλιστα, ότι κάθε παιδί έχει το δικαίωμα να κυνηγήσει τα όνειρά του.

Σχετικά άρθρα