Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Μετά τον Εμπαπέ, η Ρεάλ φέρνει κι άλλον σούπερ σταρ χωρίς να πληρώσει… ευρώ!

Μετά τον Εμπαπέ, η Ρεάλ φέρνει κι άλλον σούπερ σταρ χωρίς να πληρώσει… ευρώ!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν μόνο η αρχή, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο που θέλει να κινείται στη μεταγραφική αγορά! Και όπως όλα δείχνουν, θα πετύχει ξανά διάνα!

Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ

Η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ ταλαιπώρησε αρκετά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εν τέλει, μετά από πολλές συζητήσεις και ακόμα… περισσότερες φήμες, ο 25χρονος Γάλλος επιθετικός «πάτησε» Ισπανία για χάρη της και μάλιστα, ως ελεύθερος! Δίχως να «βγουν» χρήματα από τα ταμεία των Μαδριλένων, για να κάμψουν την αντίσταση της Παρί Σεν Ζερμέν.

Κάποιοι πίστευαν πως απλώς έτυχε. Όπως φαίνεται από μία άλλη, παρόμοια περίπτωση, δεν έτυχε. Είναι θέμα μεταγραφικής πολιτικής/τακτικής!

Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης «γλυκοκοίταζε» εκτός από την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ, κι εκείνη του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ένα παιδί γέννημα-θρέμμα της Λίβερπουλ, που δύσκολα θα έδινε κάποιος το «οκ» για να αποχωρήσει από τους «κόκκινους». Όσο μεγάλο κι αν ήταν το αντίτιμο. Αν όλα ήταν στα δικά του χέρια, όμως;

Το συμβόλαιο του Άρνολντ τελειώνει το καλοκαίρι του 2025. Κάτι που σημαίνει πως από τον Ιανουάριο, θα είναι ελεύθερος να συζητήσει με όποιον σύλλογο θέλει. Κι αν οι φήμες ισχύουν, ξέρει ήδη με ποιον θέλει να συζητήσει!

Η Ρεάλ Μαδρίτης, λοιπόν, βρίσκεται στην pole position για μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή, δίχως να χρειαστεί να βγάλει ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία της!

Και γιατί το λέμε αυτό; Επειδή στην Αγγλία γράφουν πως η Λίβερπουλ αρχίζει να συνηθίζει στην ιδέα, ότι ο Άρνολντ δεν θα υπογράψει νέο συμβόλαιο!

Σενάριο που αν ισχύσει, θα βρει έναν εμβληματικό αρχηγό, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου και από το 2016 είναι βασικότατο μέλος, σε άλλη ομάδα μετά από εννέα χρόνια και 319 εμφανίσεις. Μόνο με την πρώτη ομάδα, χωρίς εκείνες στα κατώτερα κλιμάκια.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν τα κατάφερε με τον αρχηγό της προηγούμενης δεκαετίας, Στίβεν Τζέραρντ. Αυτήν τη φορά, όμως;

Σχετικά άρθρα