Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Σάσα Βεζένκοφ: Έτσι «βγήκε» back-to-back MVP στη Euroleague!

Σάσα Βεζένκοφ: Έτσι «βγήκε» back-to-back MVP στη Euroleague!

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο MVP της Euroleague, για μία ακόμα αγωνιστική! Δείτε όσα έκανε απέναντι στην Αρμάνι, για να πάρει το βραβείο.

Σάσα Βεζένκοφ MVP Euroleague Ολυμπιακός

MVP για δεύτερη σερί αγωνιστική και 4/5 συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη ο Σάσα Βεζένκοφ. Στην περίπτωσή του, ο χρόνος προσαρμογής δεν είναι απαραίτητος. Γνωρίζει τη Euroleague όσο λίγοι. Όσα έκανε απέναντι στην Αρμάνι, πάντως, ήταν επίσης για.. λίγους!

Σταμάτησε στους 22 πόντους, έχοντας 3/6 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 7/8 βολές. Παράλληλα, σε 23’39” συμμετοχής, είχε επτά ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα.

Στο σύστημα αξιολόγησης, PIR, έφτασε τις 31 μονάδες, περισσότερες από κάθε άλλον παίκτη στην 3η στροφή της Euroleague. Πολύ λογικά, λοιπόν, αναδείχθηκε MVP.

Βέβαια, για τον Σάσα Βεζένκοφ φέτος, το βραβείο του MVP τείνει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς του. Και στα δύο πρώτα ματς της Stoiximan GBL, αυτός ήταν ο πολυτιμότερος του Ολυμπιακού, αλλά και της αναμέτρησης γενικά.

Το μόνο ματς που του ξέφυγε; Εκείνο της πρώτης αγωνιστικής στη Euroleague, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Με αυτό το ατομικό βραβείο, ο Βούλγαρος σταρ έφτασε τα 11 συνολικά (όλα με τον Ολυμπιακό) και έπιασε στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας τον Μάικ Τζέιμς. Στην κορυφή βρίσκεται ο Σέιν Λάρκιν με 17 κατακτήσεις ενώ κατά πόδας ακολουθεί ο Νάντο Ντε Κολό με 16.

Δείτε όσα έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ, απέναντι στην Ολίμπια:

Σχετικά άρθρα