Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > «Έχει βρει τον αντί-Χάαλαντ»: Ποιους παίκτες της Premier League «κοιτάζει» η Μπαρτσελόνα;  

«Έχει βρει τον αντί-Χάαλαντ»: Ποιους παίκτες της Premier League «κοιτάζει» η Μπαρτσελόνα;  

Διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα παραμένει ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun» εξετάζει ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Premier League. 

Έρλινγκ Χάαλαντ Μπαρτσελόνα

Τις τελευταίες ημέρες πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπαρτσελόνα θα κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ.  

Ωστόσο, δεν είναι η μόνη περίπτωση ποδοσφαιριστή που… κοιτάζουν οι Καταλανοί.  

Σύμφωνα με τη «The Sun», Αλεξάντερ Ίσακ και Ντάργουιν Νούνιες είναι δύο πιθανοί στόχοι των «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά, τι αναφέρει το δημοσίευμα της «The Sun»:  

«Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι οι ισπανικοί γίγαντες σχεδιάζουν τη μεταγραφική κίνηση για τον Χάαλαντ για να στεφθεί η μεγάλη επαναλειτουργία του Nou Camp. 

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι διανύει την τρίτη του σεζόν στο Etihad. Αλλά αφού σημείωσε άφθονα γκολ και κέρδισε τα πάντα, το μέλλον του στη βορειοδυτική πλευρά παραμένει ασαφές. 

Και αυτό θέτει την Μπαρτσελόνα σε κόκκινο συναγερμό. Τον Φεβρουάριο, ο ατζέντης του είχε μια συνάντηση με την Μπαρτσελόνα. Κάτι που θα μπορούσε να είναι μια υπόδειξη για το μέλλον του επιθετικού. 

Πλάνα που τραβήχτηκαν από ισπανικά ΜΜΕ δείχνουν τον αθλητικό διευθυντή της Μπάρτσα, Ντέκο, να συναντά τον Ραφαέλα Πιμέντα. 

Έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το 2027, το οποίο, τον βλέπει να κερδίζει 375.000 £ την εβδομάδα χωρίς τα μπόνους». 

Γιατί θέλει επιθετικό η Μπαρτσελόνα;  

Στο δυναμικό του Χάνσι Φλικ υπάρχει φυσικά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά ο Πολωνός διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του.  

Οπότε οι ιθύνοντες της ομάδας σχεδιάζουν από τώρα το μέλλον. Παρ’ όλα αυτά ο Λεβαντόφσκι είναι εξαιρετικός στο ξεκίνημα της σεζόν. Σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 12 γκολ και δύο ασίστ και δείχνει παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, να είναι σε τρομερή κατάσταση.  

Το αν θα έρθει ένας πιθανός αντικαταστάτης του παραμένει άγνωστο και πολύ πιθανό να μην το μάθουμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Σχετικά άρθρα