Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > FIBA EUROPE CUP > «Σίφουνας» ΠΑΟΚ κόντρα στην Πόρτο και… απόλυτος στο FIBA Europe Cup!

«Σίφουνας» ΠΑΟΚ κόντρα στην Πόρτο και… απόλυτος στο FIBA Europe Cup!

Πειστικός, εμφατικός και… απόλυτος ο ΠΑΟΚ στο FIBA Europe Cup, που επικράτησε της Πόρτο στη Θεσσαλονίκη, με 89-70 (16/10).

ΠΑΟΚ

Δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Πόρτο και έκανε το 2/2 ο ΠΑΟΚ!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε άνετα, με 89-70 (16/10) και έτσι, μετά από δύο αγωνιστικές στο FIBA Europe Cup, συνεχίζει αήττητος.

Για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Φρανκ Μπάρτλεϊ και Τζέικομπ Φόρεστερ. Ο πρώτος γέμισε την στατιστική του με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο δεύτερος μέτρησε 15 πόντους και 5 ριμπάουντ. Σπουδαία εμφάνιση και από τον Σαβάρ Ρέινολντς, που σταμάτησε στους 14 πόντους, μαζί με 9 ασίστ και 3 ριμπάουντ.

Από την πλευρά των Πορτογάλων, διασώθηκε ο Μαξ Λάντις, με 17 πόντους και 4 ασίστι, αλλά και ο Τόνι Ντάγκλας, με 12 πόντους, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

Αν και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι δύο ομάδες βρίσκονταν κοντά στο σκορ, ο ΠΑΟΚ έδειχνε να ελέγχει την αναμέτρηση με την Πόρτο. Διατηρούσε το προβάδισμα και στο φινάλε, το εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Θεσσαλονικείς πάτησαν… γκάζι, ξέφυγαν με διψήφια διαφορά και ουσιαστικά, δεν επέτρεψαν ξανά στον αντίπαλό τους, να πιστέψει πως μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ

Πλέον, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για την 3η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Εκεί, θα υποδεχθεί την Σολνόκι (23/10, 20:15) και θα αναζητήσει το 3/3.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 46-39, 68-63, 89-70


Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Σχετικά άρθρα