Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > BCL > Ιστορικό ματς για τον Κολοσσό, αλλά και διαφορά ποιότητας που φάνηκε, κόντρα στην Τενερίφη

Ιστορικό ματς για τον Κολοσσό, αλλά και διαφορά ποιότητας που φάνηκε, κόντρα στην Τενερίφη

Έζησε τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα στην έδρα του, αλλά «λύγισε». Ο Κολοσσός δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση και υπέκυψε στην ανωτερότητα της Τενερίφης (16/10, 47-71).

Κολοσσός Τενερίφη

Ένα ματς που δύσκολα θα ξεχαστεί, πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο. Ο Κολοσσός έδωσε μία ιστορική αναμέτρηση, μπροστά στο κοινό του, καθώς ήταν η πρώτη που διεξήχθη στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Μπορεί να μην συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα, αλλά αυτό μάλλον περνά σε δεύτερη μοίρα. Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής και η Τενερίφη, έφυγε με μία εύκολη νίκη (16/10, 47-71), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Αν και στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Κολοσσός έδειξε τα «δόντια» του, μένοντας κοντά στο σκορ, στη συνέχεια «λύγισε», στην ανωτερότητα των Ισπανών. Επί της ουσίας, το ματς είχε «καθαρίσει» ήδη από το ημιχρονο, όπου η Τενερίφη πήγε με +19.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Γιόργκι Σερμαντίνι, που σταμάτησε στους 17 πόντους, ενώ στο σκοράρισμα τον διαδέχθηκε ο Μπρούνο Φιτιπάλντο, με 13.

Από την άλλη, για τον Κολοσσό, ο μοναδικός διψήφιος ήταν ο Άντριου Γκούντελοκ, που έφτασε μέχρι τους 10 πόντους. 

Τα δεκάλεπτα: 13-15, 21-40, 41-59, 47-71

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα εδώ

Επόμενος αντίπαλος για τον Κολοσσό

Έτσι, ο Κολοσσός βρίσκεται στο 0-2, έπειτα από δύο αγωνιστικές στο BCL.

Στην επόμενο στροφή, οι Ροδίτες θα τεθούν αντιμέτωποι με την Καρσίγιακα, την οποία θα υποδεχθούν στις 30 Οκτωβρίου (19:30). Μένει να φανεί, εάν θα καταφέρουν να φτάσουν και στην πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη.

Σχετικά άρθρα