Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > BCL > Επτά νέα «ban» για την ΑΕΚ από τη FIBA!

Επτά νέα «ban» για την ΑΕΚ από τη FIBA!

Εκεί που το κοντέρ είχε μηδενίσει, νεότερη ενημέρωση της FIBA έφερε επτά νέα ban για την ΑΕΚ για οικονομικές εκρεμμότητες!

ΑΕΚ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν έφτανε μόνο η βαριά ήττα από τη Βόννη στη Γερμανία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League. Καθώς, η ΑΕΚ Betsson έχει και νέους πονοκεφάλους. Αυτό διότι μια νεότερη ενημέρωση της ιστοσελίδας της FIBA έφερε άσχημα «μαντάτα» για την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστή η επιβολή 7 νέων ban. Δεν πέρασε καιρός από τη στιγμή που τα παλαιότερα ban είχαν «σβήσει». Τώρα, η ΑΕΚ είναι αντιμέτωπη με νέα απαγορευτικά.

Να θυμίσουμε πως τα ban επιβάλλονται στους συλλόγους για οικονομικές εκρεμμότητες που υπάρχουν με την ανάγκη διακανονισμών να γίνεται επιβεβλημένη ανάγκη. Όπως συμβαίνει, η διοίκηση της ΑΕΚ αντιδρά με επιτυχία και αποτελεσματικότητα και δεν υπάρχει ζημιά για την Ένωση. Όμως αυτή η εξέλιξη είναι επαναλαμβανόμενη, κάτι που σίγουρα προβληματίζει τους φιλάθλους, ειδικότερα μετά από ένα αρκετά καλό ξεκίνημα στη σεζόν:

Δείτε τη φωτογραφία από τον ιστότοπο της FIBA:

Tags:

Σχετικά άρθρα