Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Η εθνική Αγγλίας έφερε τον Τούχελ και «έδειξε» το μέλλον του Γκουαρδιόλα!

Η εθνική Αγγλίας έφερε τον Τούχελ και «έδειξε» το μέλλον του Γκουαρδιόλα!

Πώς ο Τόμας Τούχελ αποκαλύπτει τι συμβαίνει και με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα και πώς συνδέεται ο πάγκος της εθνικής Αγγλίας με αυτόν της Μάντσεστερ Σίτι.

Τόμας Τούχελ Πεπ Γκουαρδιόλα Εθνική Αγγλίας Μάντσεστερ Σίτι

Η απόφαση πάρθηκε, κι ενώ όλοι έγραφαν για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ανασκεύασαν, μιας και ο Τόμας Τούχελ είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Αγγλίας!

Μετά την Τσέλσι, λοιπόν, επιστρέφει ξανά στο «Νησί», αλλά αυτήν τη φορά, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του ποδοσφαίρου της χώρας. Μία θέση που μόνο ως «ηλεκτρική καρέκλα» χαρακτηρίζεται. Όλοι ξέρουν πως οι απαιτήσεις είναι τεράστιες και γι’ αυτό, οι ιθύνοντες της FA πρώτα στράφηκαν προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα και μετά προς τον Τόμας Τούχελ.

Αυτός παρέμενε ο Νο.1 υποψήφιος για την θέση. Ο διακαής πόθος. Γιατί προχώρησαν, όμως, στη δεύτερη επιλογή τους;

Για το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι γράφονται πολλά. Ιδιαίτερα υπό το βάρος του δικαστηρίου περί οικονομικών παραβιάσεων, αλλά και της αποχώρησης του επί χρόνια συνεργάτη του, Τσίκι Μπεγκιριστάιν. Παράλληλα, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως η FA ήθελε μία άμεση απάντηση, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.

Πράγματι, λοιπόν, δεν είναι δεδομένο πως θα μείνει στη Σίτι. Η εθνική Αγγλίας, όμως, δεν μπορούσε να τον περιμένει. Άλλωστε, υπάρχουν ήδη «φήμες» πως θα ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο με τους «πολίτες».

Σχετικά άρθρα