Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > Nations League: Άνετη η Ισπανία κόντρα στη Σερβία – Μπελάδες για την Πορτογαλία του Ρονάλντο

Nations League: Άνετη η Ισπανία κόντρα στη Σερβία – Μπελάδες για την Πορτογαλία του Ρονάλντο

Η Ισπανία ήταν επιβλητική απέναντι στη Σερβία, επικρατώντας με 3-0 – Δεν τα κατάφερε η Πορτογαλία κόντρα στη Σκωτία (0-0) και πλέον η Κροατία βρίσκεται… τρία βήματα μακριά της.

Με πολύ ενδιαφέρον κύλησαν οι αναμετρήσεις του Nations League το βράδυ της Τρίτης (15/10). Η εντυπωσιακή Ισπανία πήρε τη νίκη απέναντι στη Σερβία με 3-0,. Από την άλλη η Πορτογαλία δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στη Σκωτία και αποδέχθηκε τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Ισπανία – Σερβία

Ένα πολύ εύκολο βράδυ είχε η Ισπανία. Η ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε «υπέταξε» εντός έδρας τη Σερβία με 3-0, παραμένοντας στην κορυφή του τέταρτου ομίλου.

Ο Λαπόρτ ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την ομάδα του, μόλις στο 5ο λεπτό! Συγκεκριμένα έπιασε μια τρομερή κεφαλιά έπειτα από μια ωραία σέντρα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Μοράτα στο 61’.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως ο επιθετικός της Μίλαν, έσπευσε να επανορθώσει για το λάθος του. Αυτό καθώς στο 65ο λεπτό έκανε ένα τρομερό σουτ και έγραψε το 2-0. Τελικά ο Μπαενά διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του αγώνα με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77’.

Σκωτία – Πορτογαλία

Την ίδια στιγμή η Πορτογαλία «σκόνταψε» απέναντι στη Σκωτία. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η παρέα του δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, έμεινε στο 0-0 και έβαλε έτσι «στοπ» στις προηγούμενες τρεις σερί νίκες.

Με τον τρόπο αυτό οι Πορτογάλοι ναι μεν βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου, όμως η Κροατία… καραδοκεί. Συγκεκριμένα οι πρώτοι έχουν συγκεντρώσει 10 βαθμούς, ενώ  η ομάδα του Ντάλιτς είναι δεύτερη με 7.

Σχετικά με την εξέλιξη του παιχνιδιού ο Νούνο Μέντες έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια στο 25ο λεπτό, εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ. Ο Γκόρντον ήταν όμως πανέτοιμος και έσωσε σωτήρια. Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα (87’) ο Φερνάντες προσπάθησε κι εκείνος να βρει δίχτυα με ωραία ατομική ενέργεια, αλλά ο αντίπαλος κίπερ είπε πάλι «όχι».

Αναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα από τους σημερινούς (15/10) αγώνες του Nations League:  

League A:

Ελβετία – Δανία 2-2

Ισπανία – Σερβία 3-0

Πολωνία – Κροατία 3-3

Σκωτία – Πορτογαλία 0-0

League C:

Β. Ιρλανδία – Βουλγαρία 5-0

Κόσσοβο – Κύπρος 3-0

Λευκορωσία – Λουξεμβούργο 1-1

Λιθουανία – Ρουμανία 1-2

Σχετικά άρθρα