Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > «Ξέσπασε» στη Ρεάλ η Μπασκόνια (76-72) και πήρε την ισπανική ματσάρα!

«Ξέσπασε» στη Ρεάλ η Μπασκόνια (76-72) και πήρε την ισπανική ματσάρα!

Χειροτερεύει η κατάσταση για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ηττήθηκε από την Μπασκόνια και μετρά μόλις τρεις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Τη δεύτερή της ήττα στη φετινή ευρωπαϊκή σεζόν κατέγραψε η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Μπασκόνια, από την οποία και ηττήθηκε με 76-72 στην τρίτη αγωνιστική της Euroleague. Ένα αποτέλεσμα, που πραγματικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε πως η Ρεάλ μετρά μόλις τρεις νίκες στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της σε Ευρώπη και Ισπανία.

Χέρι – χέρι πήγαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης οι δύο ομάδες. Η Μπασκόνια μπόρεσε να φτάσει αρχικά στο +3 με τον Χάουαρντ, όμως αυτή ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Χεζόνια με τον Μούσα έπιασαν δουλειά, έβαλαν μπροστά την ομάδα τους και τελικά η περίοδος έληξε στο 16-18.

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου οι γηπεδούχοι πήραν μια απόσταση πέντε πόντων (30-25), αλλά τελικά η Ρεάλ έφερε το παιχνίδι ξανά σε ισορροπία για το 36-35. Ο Μούσα έδωσε στην ομάδα του το προβάδισμα με ένα εξαιρετικά σημαντικό καλάθι, όμως ο Χάουαρντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του.

Λίγο πριν το τέλος έφερε την ομάδα του στον +4 και τελικά οι βολές του Μονέκε έγραψαν το τελικό 76-72.

Τα σκορ των δεκαλέπτων: 18-16, 36-35, 48-52, 76-72

Τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα