Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Πλησίασε στη Γιουνάιτεντ, τον κερδισε ο… Τεν Χαγκ, αλλά πάει στο «Νησί»: Η Εθνική Αγγλίας βρήκε προπονητή!

Πλησίασε στη Γιουνάιτεντ, τον κερδισε ο… Τεν Χαγκ, αλλά πάει στο «Νησί»: Η Εθνική Αγγλίας βρήκε προπονητή!

Μετά από μεγάλη αναζήτηση η Εθνική Αγγλίας έφτασε σε συμφωνία για τον επόμενο προπονητή της! Όχι, δεν είναι ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Εθνική Αγγλίας Τούχελ

Ο Λι Κάρσλεϊ δεν θα συνέχιζε ως ο προπονητής στην Εθνική Αγγλίας. Ήταν δεδομένο. Πλέον, αναμένεται να πάρει και επίσημη μορφή, καθώς ο Τόμας Τούχελ θα αποτελέσει τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό των «Τριών Λιονταριών»!

Παρά το γεγονός ότι διακαής πόθος ήταν ο Πεπ Γκουαρδιόλα, η συμφωνία με τον Καταλανό τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, δεν κατέστη εφικτή, για πολλούς λόγους. 

Τα τελευταία 24ωρα, το όνομα του Γερμανού, πρώην προπονητή της Τσέλσι, συνδέθηκε με την Εθνική Αγγλίας. Όπως αποδείχθηκε, εκτός από καπνός, υπήρχε και φωτιά. 

Εποχή Τούχελ στην Εθνική Αγγλίας

Όπως αναφέρουν οι Times, Τούχελ και Αγγλία συμφώνησαν για να πορευτούν μαζί. Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται να υπάρξει και η ανακοίνωση από την πλευρά της αγγλικής ομοσπονδίας

Ο 51χρονος τεχνικός ήταν στο «ραντάρ» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως πιθανός αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαγκ. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» αποφάσισαν να συνεχίσουν με τον Ολλανδό στον πάγκο τους. 

Αυτό βέβαια, όπως αποδείχθηκε, δεν σταμάτησε την επιστροφή του Τούχελ στην Αγγλία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με όσα αναφέρονται από τα ΜΜΕ στην Αγγλία, οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών, είχαν ξεκινήσει ήδη από τον περασμένο Ιουλίου. 

Μπορεί να άργησε να επέλθει συμφωνία, όμως τελικά, υπήρξε αίσιο φινάλε, στο συγκεκριμένο επεισόδιο.

Σχετικά άρθρα