Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Έτσι αντέδρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά την απομάκρυνσή του!

Έτσι αντέδρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά την απομάκρυνσή του!

Πώς αντέδρασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όταν έμαθε πως παύει να έχει τον ρόλο του παγκόσμιο πρεσβευτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Σερ Άλεξ Φέργκιουσον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έχουν περάσει 11 ολόκληρα χρόνια, από τότε που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άφησε τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κι όμως, το όνομά του συνεχίζει να μπαίνει στις πρώτες σελίδες!

Το πρωί της Τρίτης (15/10) έγινε γνωστό πως η INEOS, ιδιοκτήτρια εταιρεία των «κόκκινων διαβόλων», αποφάσισε να τον πάψει από την θέση του παγκόσμιου πρεσβευτή. Ο λόγος; Περικοπές!

Η συγκεκριμένη κίνηση σχολιάστηκε έντονα στο «Νησί», με πολλούς να κατακεραυνώνουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας λόγο για ασέβεια.

Πώς το βίωσε, όμως, ο ίδιος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον;

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο θρύλος του συλλόγου δεν αντέδρασε. Ενημερώθηκε από τη διοίκηση για την πρόθεσή της και δέχθηκε την απόφαση φιλικά, με ευγένεια.

Άλλωστε, στο δικό του μυαλό και στην ηλικία των 82 ετών, έχει άλλες προτεραιότητες. Έστω κι αν συχνά-πυκνά έχει παραδεχθεί πως του λείπουν οι πάγκοι.

«Θα ήθελα πολύ να ζω αυτές τις περιστάσεις. Να είμαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε μεγάλα παιχνίδια!» είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο ερώτημα για το κόστος του ρόλου που είχε;

Παραμένει άγνωστο το ακριβές ποσό. Ωστόσο, γύρω στο 2014 είχε διαρρεύσει πως για την εν λόγω υπηρεσία του, πληρώθηκε 2.6 εκατομμύρια ευρώ, για ένα έτος.

Σχετικά άρθρα