Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Κόστισε μια περιουσία στη Γιουνάιτεντ, αλλά έχει ίσες ασίστ με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ!»

«Κόστισε μια περιουσία στη Γιουνάιτεντ, αλλά έχει ίσες ασίστ με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ!»

Τι κι αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε για χάρη του 95 εκατ. ευρώ; Στην 3η του σεζόν, οι αριθμοί του είναι απογοητευτικοί κι ένα στατιστικό, τον «δικάζει»!

Άντονι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η συνήθεια του Twitter να αναδεικνύει περίεργα και άγνωστα στατιστικά, δεν αφήνει σε ησυχία τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτήν τη φορά, «θύμα» αυτών των στατιστικών ήταν ο Άντονι!

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μπαίνει στην τρίτη του σεζόν στην Premier League, με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Για χάρη του, δαπανήθηκαν 95 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2022, ώστε να δώσει το «οκ» ο Άγιαξ. Ποτέ δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες, όμως.

Και υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός στα χρόνια του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Συγκεκριμένα, σε 56 παιχνίδια στην Premier League, ο Άντονι έχει μόλις τρεις ασίστ. Παρότι αγωνίζεται ως εξτρέμ και η εν λόγω θέση, είναι από τη φύση της βασισμένη στη δημιουργία.

Έστω κι έτσι, θα μπορούσε να ξεπεραστεί. Από τη στιγμή που έχει ίσες ασίστ, όμως, με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ, απλά δεν γίνεται!

Κι όμως! Ο Άλισον έχει μοιράσει τρεις ασίστ, σε 207 ματς της Premier League, βέβαια. Αλλά και πάλι. Πόσες πιθανότητες υπάρχουν σε ένα ματς, να μοιράσει ασίστ ένας τερματοφύλακας;

Ο Άντονι ξανά στο «μάτι του κυκλώνα», λοιπόν, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, ποιος να τον δικαιολογήσει;

Σχετικά άρθρα