Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Αυτή η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Χάαλαντ!»

«Αυτή η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να πάρει τον Χάαλαντ!»

Αυτή η ομάδα είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου να κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ. Αρκετές είναι οι ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους, όμως ποια θα δώσει τα πάντα;

Ήδη είχε ακουστεί πως ένας μεγάλος σύλλογος από την Ισπανία θα κάνει κίνηση-ματ για τον 24χρονο επιθετικό. Πλέον ξέρουμε ποιος.

Σύμφωνα με το «sport» η Μπαρτσελόνα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Μαρτίου 2021 όταν ο πατέρας του παίκτη και ο Μίνο Ραϊόλα, έψαχναν την επόμενη ομάδα του Νορβηγού.

Λίγα χρόνια αργότερα και μετά από περισσότερες από μία συναντήσεις μεταξύ της αθλητικής διοίκησης της Μπάρτσα, με τον μάνατζέρ του, η επιθυμία του Λαπόρτα ολοένα και φουντώνει. Μάλιστα είναι πρόθυμος και πεπεισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να τον αποκτήσει.

Η τεχνική γραμματεία της Μπαρτσελόνα διατηρεί την οψιόν Νίκο Γουίλιαμς, εφόσον δεν τροποποιηθούν οι οικονομικοί όροι, αλλά ο Χάαλαντ είναι η μεγάλη επιθυμία του Λαπόρτα. Το ξεκίνημα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη σεζόν είναι θεαματικό (12 γκολ και δύο ασίστ σε 11 αγώνες). Όμως ο Πολωνός είναι ήδη 36 ετών και είναι προφανές ότι ο σύλλογος πρέπει να σκεφτεί μελλοντικά τον πιθανό αντικαταστάτη του.

Σχετικά άρθρα