Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Μεντί: «Περίμενα να με προστατέψει η Σίτι, η στάση της κατέστρεψε την καριέρα μου!»

Μεντί: «Περίμενα να με προστατέψει η Σίτι, η στάση της κατέστρεψε την καριέρα μου!»

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για την Σίτι. Αυτή τη φορά ο Μεντί! Τι αποζημίωση ζητά ο Γάλλος αμυντικός από την πρώην ομάδα του;

ΜΕΝΤΙ ΣΙΤΙ

Σα να μην έφταναν οι δικαστικές περιπέτειες και τα ανοικτά μέτωπα της Μάντσεστερ Σίτι με την Premier League, οι μπλε έχουν να διαχειριστούν μία ακόμη υπόθεση. Δικαστική και αυτή. Και μάλιστα απέναντι σε έναν πρώην ποδοσφαιριστή τους. Toν Μπενζαμέν Μεντί. Ο Γάλλος αριστερός μπακ τυπικά, αποτέλεσε παίκτη της Σίτι από το 2017 έως το 2023. Για επτά έτη, μέχρι την καταδίκη του από δικαστήριο. Το 2021 ο Γάλλος με ρίζες από τη Σενεγάλη είχε κατηγορηθεί για βιασμό και σεξουαλική επίθεση και η Σίτι τον έθεσε ουσιαστικά εκτός ομάδας. Το δικαστήριο τον αθώωσε για τις κατηγορίες και ο 30χρονος Γάλλος μπακ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για λογαριασμό της Λοριάν στη Ligue 1.

Σίτι: Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τη Σίτι!

Ωστόσο, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, πέρασε στην αντεπίθεση και κινείται δικαστικά έναντι της πρώην ομάδας του. Την κατηγορεί πως δεν τον προστάτεψε όπως έπραξε με άλλους παίκτες της ομάδας, οι οποίοι συμμετείχαν σε πάρτι. Με την αντίδρασή του, ο Γάλλος ζητά να λάβει αναδρομικά τις αμοιβές και τους μισθούς που δεν του αποδόθηκαν για όσο διάστημα βρισκόταν σε δυσμένεια από τον σύλλογο που προπονεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Όπως ισχυρίζεται ο Μεντί, «ουδέποτε η Μάντσεστερ Σίτι δεν ζήτησε συγγνώμη ή δεν έδειξε μεταμέλεια για την στάση της. Αυτό μου κόστισε τα πάντα (βλ. καριέρα και χρήματα). Πιστεύω πως είναι δίκαιο για μένα, να εισπράξω τους μισθούς που θα είχα κερδίσει εάν δεν υπήρχαν οι ψευδείς κατηγορίες. Με αυτές τις κατηγορίες με συνέλαβαν για εγκλήματα τα οποία ποτέ δεν διέπραξα». συμπλήρωσε ο Γάλλος μπακ.

Μεντί: Έριξε τη «βόμβα» ο Μεντί!


Ωστόσο, έσπευσε να δώσει συνέχεια, ρίχνοντας μία μίνι… βόμβα: «Πίστευα πως η Σίτι μεταξύ όλων των κλαμπ θα έδειχνε κατανόηση σε έναν άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί άδικα. Αυτή τη στιγμή η Premier League είναι εναντίον τους και όλοι τους κατηγορούν» είπε με νόημα.

Εδώ, μπορείτε να εντοπίσετε το tweet, με τις τοποθετήσεις του Γάλλου!

Σχετικά άρθρα