Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Τι κι αν έβαλε το φάουλ; Άγριο κράξιμο Ρόι Κιν σε Αλεξάντερ-Άρνολντ!

Τι κι αν έβαλε το φάουλ; Άγριο κράξιμο Ρόι Κιν σε Αλεξάντερ-Άρνολντ!

O Kιν δεν «μασάει» τα λόγια του. Τι είπε για τον Αλεξάντερ-Άρνολντ και την εμφάνιση με την Ελλάδα! Ο Άγγλος, άνοιξε το δρόμο της νίκης απέναντι στην Φινλανδία.

ΑΓΓΛΙΑ ΚΙΝ

Χθες (13/10), η Αγγλία επικράτησε στο Ελσίνκι των Φινλανδών με 3-1 και επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα. Τα «Τρία Λιοντάρια» του Λι Κάρσλεϊ παραμένουν στο κυνήγι της Εθνικής μας ομάδας και θα τα παίξουν όλα για όλα στο ΟΑΚΑ, στις 14 Νοεμβρίου.

Μερίδιο στην άνετη επικράτηση επί των Φινλανδών έχει ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Με δική του απευθείας εκτέλεση φάουλ η Αγγλία σφράγισε τη νίκη. Και τι εκτέλεση. Βγαλμένη από βιντεοπαιχνίδι.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ επί των ημερών του Λι Κάρσλεϊ, επέστρεψε ξανά στο δεξί άκρο της άμυνας των Άγγλων. Κάτι που δεν συνέβαινε επί Γκάρεθ Σαουθγκέιτ με τον Άγγλο τεχνικό να προτιμά άλλους παίκτες, όπως ο Κίεραν Τρίπιερ, τον Κάιλ Γουόκερ και άλλοτε τον Έζρι Κόνσα.

Ο Τρεντ πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης. Εκτός του φάουλ η συνεισφορά του ήταν πλούσια και έκανε τα πάντα για την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, την άποψη αυτή δεν συμμερίζεται ο Ρόι Κιν. Ο παλαίμαχος άσος και νυν σχολιαστής ποδοσφαίρου έκραξε άγρια τον Τρεντ. Του καταλογίζει πως δεν είναι σε θέση να παίξει άμυνα. Όπως δήλωσε, «Του δίνουν χρόνο (βλ. στον Τρεντ) επειδή η ικανότητα λήψης αποφάσεων και η ποιότητα να πασάρει είναι φανταστική. Όμως, δεν μπορώ να πιστέψω πως κακός είναι αμυντικά και απέναντι σ καλύτερες ομάδες (από την Φινλανδία). Οι αντίπαλοι, τον τιμωρούν».

Για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος: «Aν τον δείτε πως αμυνόταν με την Ελλάδα, έμοιαζε σαν να μην είχε παίξει ποτέ ξανά δεξί μπακ. Είναι απίστευτο».

Σε αυτό το σημείο είναι μεγάλη η συζήτηση που ανοίγει για την πραγματική θέση του Αλεξάντερ-Άρνολντ, καθώς σε πολλές περιπτώσεις, ο Άγγλος μπακ χρησιμοποιείται και ως μέσος. Ενδιαφέρον έχει σε ποια θέση θα αγωνιστεί εφόσον μεταγραφεί τελικά στη Ρεάλ.

Παρά τα σκληρά λόγια του Κιν, δείτε ξανά και ξανά τη φαουλάρα που έβαλε με την Φινλανδία:

Σχετικά άρθρα