Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ο Χουάντσο μιμήθηκε τον Λεσόρ: Εμφανίστηκε με μπλούζα «Euroleague Champions»

Ο Χουάντσο μιμήθηκε τον Λεσόρ: Εμφανίστηκε με μπλούζα «Euroleague Champions»

Ο ανεβασμένος Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αντέγραψε τον Ματίας Λεσόρ και εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο με πλούζα «Euroleague Champions».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα κουβαλούν για πάντοτε στο θυμικό του μυαλού τους την κατάκτηση της Euroleague στο Βερολίνο το Μάϊο του 2024, αυτό είναι δεδομένο. Κάποιοι εξ΄ αυτών, όπως ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα τη βλέπουν μέχρι και στη… ντουλάπα τους μιας και φρόντισαν για αυτό.

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της σεζόν 2024-25 θα βρει τον πρωταθλητή Ευρώπης με μια βαλίτσα στο χέρι. Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν πριν ταξιδέψει στη Μαδρίτη για το ντέρμπι με τη φιναλίστ Ρεάλ που δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι (18/10), θα δοκιμαστεί στο αγαπημένο του Παρίσι από την τοπική ομάδα στην πρώτη της εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «γηραιάς ηπείρου».

Το πρωί της Δευτέρας (14/10) το «τριφύλλι» πέταξε για την «Πόλη του Φωτός» και ο ανεβασμένος Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έσκασε μύτη με το μπλουζάκι που φορούσε ο Λεσόρ στο ιστορικό φιλικό με την Παρτιζάν στο «Καλλιμάρμαρο» και το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» αλλά σε άσπρη απόχρωση.

Σε αυτήν διακρίνονται οι Σλούκας, Ναν, Λεσόρ, Αταμάν, Γκραντ και Μήτογλου σε στιγμές από την περσινή αλυσμόνητη σεζόν για όλους στο «πράσινο στρατόπεδο» και από πάνω με έντονα γράμματα «Euroleague Champions».

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Ισπανός PF που έχει ξεκινήσει φορτσάτος τη σεζόν, εκτοξεύοντας τα νούμερά του καθώς και το χρόνο συμμετοχής του. Πουλέν για πολλούς, επιβεβαιώνει για την ώρα όσους περιμέναν μία πολύ καλύτερη εκδοχή του τη δεύτερη χρονιά του με τον Παναθηναϊκό.

Σχετικά άρθρα