Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Ο Εστεβάο «ετοιμάζει βαλίτσες» για Αγγλία και προειδοποιεί… τον Άλισον!

Ο Εστεβάο «ετοιμάζει βαλίτσες» για Αγγλία και προειδοποιεί… τον Άλισον!

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας, έδωσε συνέντευξη ως παίκτης της Τσέλσι. Αποκάλυψε το ίνδαλμά του και τι έχει συμβεί με Άλισον!

ΕΣΤΕΒΑΟ ΤΣΕΛΣΙ

Το νέο μεγάλο αστέρι των Βραζιλιάνων, Εστεβάο, αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Παλμέιρας. Η ομάδα του Αμπέλ «τρίβει» τα χέρια της, καθώς ο 17χρονος εξτρέμ καθοδηγεί τους πρωταθλητές, με 9 γκολ και 7 ασίστ έως τώρα στη βραζιλιάνικη Serie A. Ο νεαρός Βραζιλιάνος, με την συμπλήρωση 29 αγωνιστικών, καθοδηγεί την ομάδα του προς την υπεράσπιση των σκήπτρων. Για την ώρα, η Παλμέιρας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο, Μποταφόγκο (60 βαθμοί έναντι 57).

Εστεβάο, o νέος αστέρας της… Τσέλσι!

Όμως, απολύτως αναμενόμενα, ο υπερταλαντούχος Βραζιλιάνος εξτρέμ παίζει στην Εθνική της χώρας του. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Ντοριβάλ υπολογίζει πολύ στον 17χρονο και γι’ αυτό πλέον τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα της ομάδας του. O Eστεβάο, έχει συμφωνήσει να ενσωματωθεί στην Τσέλσι το επόμενο καλοκαίρι έναντι ενός ποσού που αντιστοιχεί σε περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ. Και δεν βλέπει την ώρα να ενσωματωθεί στην στη νέα του ομάδα, προκειμένου να αγωνιστεί στην Premier League.

Σε συνέντευξή του στην βρετανική εφημερίδα Guardian μίλησε για το τι συζήτησε με τον Κόουλ Πάλμερ. Ο Βραζιλιάνος θαυμάζει τον Άγγλο και πιστεύει πως θα συνθέσουν ένα εκπληκτικό δίδυμο. Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος «οταν υπέγραψα στη Τσέλσι, την επόμενη μέρα έβαλα γκολ και πανηγύρισα σαν τον Κόουλ. Τον έκανα ταγκ στο ίνσταγκραμ. Είπε ότι είμαι σταρ. Του είπα κι εγώ το ίδιο. Θα κάνουμε μεγάλα πράγματα μαζί στην Τσέλσι». Ο Εστεβάο αποκάλυψε πως ήδη κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών προκειμένου να συνηθίσει στη νέα του καθημερινότητα. Όπως αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης αν και δεν είναι τόσο συνεπής μαθητής, εντούτοις του λείπει η καθημερινότητα του σχολείου.

https://www.theguardian.com/football/2024/oct/12/estevao-cole-palmer-told-me-we-would-do-great-things-together-at-chelsea

Ο «Μεσίνιο» έμαθε να ζει με τη δημοσιότητα!

Ωστόσο, όπως λέει έδειξαν ενδιαφέρον πολλές ομάδες για εκείνον. Αυτός επέλεξε την Τσέλσι εξαιτίας του προγραμματισμού της ομάδας. «Ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εμένα και με πίστεψε» λέει. Στην ερώτηση εάν τον φοβίζει το παράδειγμα των Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μο Σαλάχ στην Τσέλσι, απαντά «Δεν με ανησυχεί, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός». Αντλεί αυτοπεποίθηση από την φήμη που τον καταδιώκει από την ηλικία των 10 ετών. Τότε το όνομά του έπαιξε σε ένα τηλεοπτικό σόου.

Ως ίνδαλμα έχει τον Λιονέλ Μέσι. Για αυτό και του έχουν κολλήσει το προσωνύμιο Μεσίνιο. Αν και εκτιμά πολύ τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

«Άλισον, θα σε νικήσω»!

Τέλος, έστειλε μήνυμα και προς έναν συμπαίκτη του στην Εθνική Βραζιλίας. Τον τραυματία τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Άλισον. Σε κάποια προπόνηση της «σελεσάο» σκόραρε συνεχώς απέναντι στον Άλισον. Αυτό δεν άρεσε στον Βραζιλιάνο της Λίβερπουλ. Του εξήγησε πως έκανε προθέρμανση. Γι’ αυτό δέχτηκε τα τέρματα. «Ελπίζω την επόμενη χρονιά να το επαναλάβω σε επίσημα παιχνίδι στην Premier League» είπε ο 17χρονος.

Σχετικά άρθρα