Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Εθνική: Οκτώ παίκτες στο όριο καρτών ενόψει Αγγλίας στο ΟΑΚΑ!

Εθνική: Οκτώ παίκτες στο όριο καρτών ενόψει Αγγλίας στο ΟΑΚΑ!

Δείτε ποιοι παίκτες από την Εθνική βρίσκονται στο όριο των καρτών και πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα στο ματς κόντρα στην Ιρλανδία (13/10).

Η Εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία το βράδυ της Κυριακής (13/10, 21:45), για τον τελευταίο αγώνα αυτής της διακοπής στο Nations League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κάνει κάποιες σκέψεις για το βασικό σχήμα της ομάδας, στο οποίο ίσως προκύψουν μερικές αλλαγές.

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Αυτό καθώς βρίσκονται στο «όριο» των καρτών. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ήδη θα μείνει εκτός παιχνιδιού καθώς έχει συμπληρώσει δύο κίτρινες.

Οι παίκτες που θα πρέπει να προσέξουν σήμερα – εάν αγωνιστούν – είναι οι εξής: Τσιμίκας, Κωνσταντέλιας, Κουρμπέλης, Πέλκας, Σιώπης, Ζαφείρης, Τζόλης και Παυλίδης. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές οι οποίοι βρίσκονται στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Εάν κάποιος από αυτούς δει την κίτρινη κάρτα, τότε θα απουσιάσει από το επόμενο ματς του ομίλου. Αυτό δεν είναι άλλο από την εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Αγγλία (14/11).

Σχετικά άρθρα