Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΚΟΣΜΟΣ > Απίθανη πρόταση στον Πογκμπά από πρωτάθλημα… Τύπου και influencers!

Απίθανη πρόταση στον Πογκμπά από πρωτάθλημα… Τύπου και influencers!

Ο Πολ Πογκμπά δέχθηκε πρόταση από την Broke Boys FC! Ομάδα που αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα Τύπου στη Ρωσία!

Πολ Πογκμπά Γιουβέντους Influencers

Ο Πολ Πογκμπά είδε την τιμωρία του να μειώνεται, αλλά για τη Γιουβέντους και τον Τιάγκο Μότα, είναι «ξένο σώμα». Το συμβόλαιό του μοιάζει δεδομένο πως θα λυθεί και απλώς απομένουν τα τυπικά. Έως τότε, όμως, έλαβε μία πολύ… ιδιαίτερη πρόσκληση!

Συγκεκριμένα, ομάδα από τη Ρωσία κατέθεσε πρόταση για να τον αποκτήσει! Όπως αναφέρει το Footmercato, η Broke Boys FC θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της!

Δεν την γνωρίζετε; Πολύ λογικό! Γιατί αγωνίζεται σε πρωτάθλημα μη αναγνωρισμένο από τη FIFA. Για την ακρίβεια, σε πρωτάθλημα Τύπου!

Όπως το διαβάσατε! Είναι μία ομάδα με influencers και δημοσιοτήτων, που αγωνίζεται στο Media Football League.

Ο Πολ Πογκμπά, πάντως, αρνήθηκε ευγενικά. Στο δικό του μυαλό, υπάρχει μόνο το κορυφαίο επίπεδο, όπου και επιθυμεί να επιστρέψει μετά το τέλος της τιμωρίας του.

Η συγκεκριμένη είδηση, πάντως, χρειάστηκε μόλις λίγα λεπτά για να γίνει viral. Και πολύ λογικά. Μην ξεχνάμε, πως μία τέτοια κίνηση, μόνο ως πρωταπριλιάτικο αστείο θα γραφόταν πριν μερικά χρόνια.

Έχουν περάσει μόλις οκτώ από το 2016, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έβγαλε» 105 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της, για να τον αποκτήσει από τη Γιουβέντους.

Η τροπή που πήρε η καριέρα του, όμως, άφησε τα περιθώρια και για τέτοιες ιδέες.

Σχετικά άρθρα