Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > STOIXIMAN GBL > «Το γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο»: «Σεφτές» για το Μαρούσι στη Stoiximan GBL! 

«Το γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο»: «Σεφτές» για το Μαρούσι στη Stoiximan GBL! 

Το Μαρούσι αν και φαινόταν πως θα ηττηθεί από τον Κολοσσό, κατάφερε να φτάσει στη νίκη (70-67), με μία μεγάλη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο!

Μαρούσι Κολοσσός Ρόδου Stoiximan GBL

Το Μαρούσι πέτυχε την πρώτη του νίκη στη Stoiximan GBL.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα αν και… ζορίστηκε απέναντι στον Κολοσσό έφτασε στην επικράτηση (70-67) με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο! 

Έδειξε να… καθαρίζει τον αγώνα στο ημίχρονο ο Κολοσσός 

Από την αρχή οι δύο ομάδες μας προϊδέασαν για το ντέρμπι που θα παρακολουθούσαμε.  

Στη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου το Μαρούσι είχε ένα μικρό προβάδισμα, καθώς ήταν μπροστά με δύο πόντους (18-16).  

Στη δεύτερη περίοδο όλα άλλαξαν. Ο Κολοσσός «έσφιξε» την άμυνά του, ενώ στην επίθεση έβρισκε συνεχώς λύσεις. Με ένα επιμέρους σκορ 11-21 ήταν στο +8, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης!  

Το comeback του Αμαρουσίου  

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Μαρούσι να αλλάζει την εικόνα του και να επιβάλλει τον ρυθμό του. Με τον Ρέινολντς να παίρνει στις… πλάτες του τον μεγαλύτερο όγκο των επιθέσεων οι γηπεδούχοι έφτασαν σε απόσταση «αναπνοής» (50-52) στη συμπλήρωση 30’ λεπτών.  

Η ομάδα του Σιγάλα, δεν είχε την ενέργεια που είχε σε άμυνα και επίθεση και έμοιαζε να χάνει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ωστόσο, η ευστοχία από μακριά και ο Γκάουντλοκ την κράτησαν στη διεκδίκηση του αγώνα.  

Το Μαρούσι κρατούσε το προβάδισμα, αλλά ο Κολοσσός πλησίαζε επικίνδυνα. Στο 38’ της αναμέτρησης, ο Στόουβ πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο, βάζοντας στο +4 την ομάδα του (67-63). 

Λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Ο Φρίντριγκσον βρέθηκε ολομόναχος στο τρίποντο, αλλά αστόχησε.  

Αν ο Ισλανδός έβρισκε στόχο το Μαρούσι θα ήταν στο +6, μόλις 10’ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.  

Ο Στόουβ με βολές διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (70-67). Ωστόσο, ο Κολοσσός έχασε μεγάλη ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, με τον Γκάουντλοκ να μην βρίσκει στόχο, σε ένα δύσκολο σουτ.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 29-37, 50-53, 70-67

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα

Μαρούσι (Βετούλας): Σανόγκο 4, Ρέινολντς 19 (3/6 τρίποντα), Φρίντρικσον 12 (1/2 τρίποντα, 8 ασίστ, 8 λάθη), Στόουβ 21 (2/3 τρίποντα), Λαντζεβάιν 7 (8 ριμπάουντ), Καρακώστας, Στασινός 3 (1), Σιούντρης, Ραντούλιτσα 2, Ιορδάνου, Γιαννόπουλος, Τανούλης 2

Κολοσσός Ρόδου (Σιγάλας): Γκάουντλοκ 17 (3/6 τρίποντα), Ορτίζ, Κολοβέρος 11 (2/2 τρίποντα), Τσαϊρέλης 2, Ντανουσεβίτσιους 7 (1/2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Νέλσον 6, Σλαφτσάκης, Οκόρο 7 (9 ριμπάουντ), Πετρόπουλος, Χατζηνικόλας 8, Μπίλης 9 (2/2 τρίποντα), Κουρουπάκης

Σχετικά άρθρα