Αρχική > BLOGS > Προγνωστικά Τσάρλυ: Έτοιμη η Εθνική μας για το 4/4

Προγνωστικά Τσάρλυ: Έτοιμη η Εθνική μας για το 4/4

Οι προτάσεις του Τσάρλυ για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας στο Γ. Καραϊσκάκης, κόντρα στην Ιρλανδία (13/10, 21:45), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League.

Τσάρλυ προγνωστικά Ελλάδα-Ιρλανδια

Η νίκη με εντυπωσιακή εμφάνιση που πέτυχε η Εθνική μας στο Γουέμπλεϊ, πέρα από την κατάθεση ψυχής, την ιερή μάχη που έδωσαν για τον χαμό του Μπάλντοκ, ήταν και μία δήλωση. Μία υπογραφή του ταλέντου που υπάρχει στην ομάδα, που αφήνει και μία υπόσχεση για επιτυχίες στο μέλλον. Αυτή η Εθνική είναι σίγουρο πως έχει ταλέντο, πληρότητα σε όλους τους χώρους και θα μας χαρίσει πολλές επιτυχίες. 

Αυτή η προσπάθεια δεν ξεκίνησε τώρα. Ξεκίνησε με προπονητή τον Φαν Σιπ, συνεχίστηκε με τον Πογιέτ. Δημιουργήθηκε μία χημεία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, που έφερε ένα καλό κλίμα στην Εθνική μας, βελτίωση, δυστυχώς όμως δεν μας πήγε σε μεγάλες διοργανώσεις.

Η ιδανική επιλογή.

Μετά από τον πικρό αποκλεισμό από την Γεωργία, στο πικρό μπαράζ της Τιφλίδας, ήταν δεδομένο πως χρειαζόταν αυτή η ομάδα καλύτερη καθοδήγηση και αξιοποίηση του ταλέντου που υπάρχει. Ο Γιοβάνοβιτς, σίγουρα είναι ο ιδανικός άνθρωπος για αυτήν την δουλειά και ήταν η πρώτη κίνηση του νέου προέδρου της ΕΠΟ. Στα τρία πρώτα παιχνίδια, έχει ήδη δείξει πως μπορεί να κάνει την διαφορά. Με ξεκάθαρη πιο επιθετική προσέγγιση σε σχέση με τον προκάτοχό του και καλύτερη αξιοποίηση των ταλαντούχων παιδιών.

Η ανανέωση του Ιβάν. 

Ο Κουλιεράκης έγινε βασικός και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό δίδυμο με τον Μαυροπάνο, που προσφέρει σε όλους τους χώρους του γηπέδου. 

Ο Ζαφείρης είναι μόνιμα πρώτη αλλαγή στον άξονα, ο Τζόλης έγινε βασικός και απέδειξε πως είναι έτοιμος να κάνει διαφορά, ο Κωνσταντέλιας όποτε χρειαστεί είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Στα δύο άκρα της άμυνας, Ρότα-Βαγιαννίδης, Τσιμίκας-Γιαννούλης είναι σε καλή κατάσταση. Ο Μπακασέτας με την Εθνική πάντα μεταμορφώνεται και είναι ο ηγέτης που αξίζουμε να έχουμε και στην επίθεση, οι Παυλίδης-Ιωαννίδης κάνουν την διαφορά και ορίζουν τα παιχνίδια.

Δύο φορ υψηλού επιπέδου. 

Ο Ιωαννίδης με 3 τέρματα στα δύο πρώτα παιχνίδια καθάρισε την Φινλανδία και την Ιρλανδία, ο Παυλίδης με εμφάνιση world class καθάρισε την Αγγλία. Έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα η Εθνική μας, κέρδισε τον κόσμο και περιμένουμε μία ακόμη μεγάλη εμφάνιση την Κυριακή (13/10). Οι Ιρλανδοί είναι του χεριού μας. Ο άσος στο 1,77 μοιάζει καλά πληρωμένος και με βάση την εικόνα της Εθνικής μας, αλλά και την παράδοση που έχουμε δημιουργήσει απέναντι στους Ιρλανδούς, που μετράμε ένα ρεκόρ 5-1-0 απέναντί τους, ανεξαρτήτως έδρας και ένα 3/3 σε επίσημα παιχνίδια. 

Υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες. 

Στον όμιλό μας, θα δώσουμε μάχη με τους Άγγλους για την πρώτη θέση. Δεν χρειάζεται ανάλυση, τους υποχρεώσει να πάνε να τα δώσουν όλα στο Ελσίνκι, για να μείνουν στη μάχη. Παίζοντας με την καλή ενδεκάδα και έχοντας στόχο την νίκη δεν θα έχουν πρόβλημα να κερδίσουν τους Φινλανδούς. Το διπλό με over 1,5 στο 1,60. 

Σχετικά άρθρα