Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > STOIXIMAN GBL > Ολυμπιακός: Στην «επτάδα» των ξένων της Greek Basketball League ο Φαλ!

Ολυμπιακός: Στην «επτάδα» των ξένων της Greek Basketball League ο Φαλ!

Μουσταφά Φαλ. Η επιστροφή. Σε Euroleague αλλά και πρωτάθλημα. Δείτε ποιον αντικαθιστά ο 32χρονος σέντερ στη λίστα των ξένων!

ΦΑΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μουσταφά Φαλ. Η επιστροφή. Ο Γάλλος σέντερ μπήκε έπειτα από περίπου 140 ημέρες στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για Ζαλγκίρις. Πανέτοιμος ο 32χρονος σέντερ για την επιστροφή του. Ουσιαστικά, ο αθλητής του Ολυμπιακού, επέστρεψε από έναν τραυματισμό που τον απασχολούσε από τον περασμένο Μάιο. Τότε έγινε γνωστό πως o Φαλ θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα και πως θα χάσει τους τελικούς της Stoiximan Greek Basketball League.

O Γάλλος θηριώδης σέντερ υπέφερε με κάταγμα κοπώσεως στο 4ο μετατάρσιο του αριστεριού ποδιού. Μέσα στο καλοκαίρι το πρόβλημα επανήλθε αλλά γλύτωσε τα χειρότερα και το χειρουργείο.

Και σήμερα είναι η μέρα της μεγάλης επιστροφής. Μάλιστα η επιστροφή είναι γεγονός και οριστική, καθώς ο κόουτς Μπαρτζώκας τον δήλωσε στην επτάδα των ξένων για το πρωτάθλημα της Stoiximan Greek Basketball League. O Γάλλος σέντερ προκειμένου να βρει ρυθμό, αναμένεται να πάρει τη θέση του Σακίελ ΜακΚίσικ.

Σχετικά άρθρα