Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Νότιγχαμ: «Καμπάνα» 900 χιλιάδων ευρώ για τις δημοσιεύσεις της, μετά τον αγώνα με την Έβερτον! 

Νότιγχαμ: «Καμπάνα» 900 χιλιάδων ευρώ για τις δημοσιεύσεις της, μετά τον αγώνα με την Έβερτον! 

Η αγγλική Ομοσπονδία τιμώρησε με πρόστιμο 900 χιλιάδων ευρώ τη Νότιγχαμ Φόρεστ, για τις αναρτήσεις μετά το ματς με την Έβερτον!  

Νότιγχαμ Φόρεστ FA Έβερτον

Η αγγλική Ομοσπονδία επέβαλε μεγάλο χρηματικό πρόστιμο στη Νότιγχαμ Φόρεστ. 

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος, πρέπει να πληρώσει 900 χιλιάδες ευρώ (750 χιλ. λίρες), για τις αναρτήσεις της μετά τον αγώνα με την Έβερτον.  

Από την πλευρά της η Νότιγχαμ δήλωσε απογοητευμένη και πως θα κάνει προσφυγή, όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της αγγλικής Ομοσπονδίας:

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ επιβλήθηκε πρόστιμο 750.000 λιρών και προειδοποιήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά σε σχέση με σχόλια που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα της στην Premier League εναντίον της Έβερτον την Κυριακή 21 Απριλίου». 

https://twitter.com/FAspokesperson/status/1844709573887725830

Τι είχε συμβεί στον αγώνα με την Έβερτον;  

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον οι «κόκκινοι» είχαν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία.  

Τη δυσαρέσκειά τους την εξέφρασαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συγκεκριμένα, «φωνάζουν» για τρία πέναλτι που θεωρούν πως έγιναν στην εν λόγω αναμέτρηση.  

Για την ιστορία, ο αγώνας είχε λήξει με το σκορ στο 2-0 υπέρ των «ζαχαρωτών». 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ: 

«Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι εξαιρετικά απογοητευμένη με την απόφαση της Ρυθμιστικής Επιτροπής να επιβάλει πρόστιμο 750.000 λιρών σε σχέση με σχόλια που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα μας στην Premier League με την Έβερτον την Κυριακή 21 Απριλίου. 

Ανησυχούμε ιδιαίτερα που η FA, στις παρατηρήσεις της, ζήτησε κύρωση πάνω από £ 1.000.000. Πιστεύουμε ότι αυτό το αίτημα, μαζί με το μετέπειτα πρόστιμο, είναι εντελώς δυσανάλογο και ο Σύλλογος θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης». 

Σχετικά άρθρα