Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Η Γερμανία τιμάει τέσσερις «θρύλους» της ομάδας της! 

Η Γερμανία τιμάει τέσσερις «θρύλους» της ομάδας της! 

Η εθνική Γερμανίας θα τιμήσει τέσσερις «θρύλους» της, που πρόσφατα αποφάσισαν να πουν «αντίο» από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

Εθνική Γερμανίας Τόνι Κρόος Ιλκάι Γκιντογκάν Μάνουελ Νόιερ Τόμας Μίλερ

Όλοι περιμένουν με ανυπομονησία τη μεγάλη αναμέτρηση της Γερμανίας με αντίπαλο την Ολλανδία (14/10, 21:45).  

Ωστόσο, οι δύο ομάδες έχουν μπροστά τους και άλλα παιχνίδια.  

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γούλιαν Νάγκελσμαν, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας της Βοσνία Ερζεγοβίνη  (11/10, 21:45) και οι «οράνιε» την Ουγγαρία (11/10, 21:45).  

Η Γερμανία, η οποία διοργάνωσε το περασμένο Euro, είπε… αντίο σε τέσσερις «θρύλους» της ομάδας. 

Ιλκάι Γκιντογκάν, Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ και Τόνι Κρόος δεν θα παίξουν ξανά με το εθνόσημο στο στήθος.

Και η εθνική ομάδα της πατρίδας τους ετοιμάζει μία εκδήλωση, μετά το τέλος του αγώνα με την Ολλανδία (14/10, 21:45). Με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου να αναμένεται να δηλώσουν «παρών».  

Τι πέτυχε ο καθένας ποδοσφαιριστής με την εθνική Γερμανίας  

O Τόμας Μίλερ αποφάσισε να… κρεμάσει τα παπούτσια του σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου τα… έζησε όλα, εκτός από μία κατάκτηση Euro. Στην πορεία του με το εθνόσημο στο στήθος πέτυχε 45 γκολ, ενώ είχε και 41 ασίστ.  

Ο συμπαίκτης του, Μάνουελ Νόιερ, ακολούθησε τα… βήματά του. Ο 37χρονος τερματοφύλακας αφήνει πίσω του το κεφάλαιο εθνική ομάδα, μετά από 124 εμφανίσεις.

Μοναδικός ποδοσφαιριστής, που αποσύρθηκε από τα γήπεδα και από διασυλλογικό επίπεδο είναι ο Τόνι Κρόος. Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να γράψει τον επίλογό του στα γήπεδα της πατρίδας του, μετά  114 συμμετοχές.

Παρελθόν από τη Γερμανία αποτελεί και ο Ιλκάι Γκιντογκάν. Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να μην… γεύτηκε όσα οι πρώην συμπαίκτες του, αλλά άφησε και αυτός το δικό του στίγμα στην ομάδα. 

Σχετικά άρθρα