Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΣΠΑΝΙΑ > Μπαρτσελόνα: Μπήκαν τα πρώτα «καθίσματα» στο ανακαινισμένο Καμπ Νου!

Μπαρτσελόνα: Μπήκαν τα πρώτα «καθίσματα» στο ανακαινισμένο Καμπ Νου!

Ένα πλάνο από το νέο σπίτι της Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει την πρόοδο των εργασιών! Τα πρώτα καθίσματα έχουν ήδη τοποθετηθεί.

ΚΑΜΠ ΝΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

To νέο, ριζικά ανακαινισμένο παλάτι της Μπαρτσελόνα θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2025. Παρά τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί με την πρόοδο των εργασιών το γήπεδο θα είναι έτοιμο στις αρχές Φεβρουαρίου. Λίγο αργότερα από ότι προέβλεπε ο αρχικός προγραμματισμός.

Ωστόσο, στη Βαρκελώνη δεν υπάρχει βιασύνη, καθώς η UEFA δεν επιτρέπει την μετακίνηση σε άλλη έδρα πριν την ολοκλήρωση του League Phase του Champions League.

Οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, καθώς στόχο αποτελεί η είσοδος να συμβεί το αργότερο έως τον Μάρτιο. Είναι κάτι που όλοι στον οργανισμό των «μπλαουγκράνα» περιμένουν. Ιδίως, ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα.

Όπως γνωστοποίησε η Μπαρτσελόνα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα πρώτα καθίσματα έχουν μπει στο νέο στάδιο. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές.

Το νέο σπίτι της Μπαρτσελόνα ζει αυτή τη στιγμή των πυρετό των προετοιμασιών. Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, το γήπεδο και ο χώρος που καταλαμβάνει η αρένα θυμίζει εργοτάξιο. Η πρόοδος των εργασιών είναι μεγάλη, ιδίως στο χώρο της εξέδρας.

Να θυμίσουμε πως η Μπαρτσελόνα χρησιμοποιεί το Μονζουίκ ως προσωρινή έδρα της από τον Μάρτιο του 2023. Το Μονζουίκ που είναι κατασκευασμένο στον ομώνυμο λόφο της Βαρκελώνης, αποτελούσε την έδρα του αντιπάλου δέους της Μπαρτσελόνα έως το 2009. Της Εσπανιόλ.

Σχετικά άρθρα