Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Τρέλα για ένα «μαγικό» χαρτάκι της Εθνικής: Διατέθηκαν 3.000 εισιτήρια για Ιρλανδία, μετά το ματς με την Αγγλία!

Τρέλα για ένα «μαγικό» χαρτάκι της Εθνικής: Διατέθηκαν 3.000 εισιτήρια για Ιρλανδία, μετά το ματς με την Αγγλία!

Όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, μετά τον θρίαμβο της Εθνικής με την Αγγλία, υπήρξε «έκρηξη» των πωλήσεων στα εισιτήρια για τον αγώνα με την Ιρλανδία!

Εθνική Εισιτήρια

Χαμός επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης (10/10), μέχρι και το πρωί της Παρασκευής (11/10), για ένα «μαγικό» χαρτάκι για το ματς με την Ιρλανδία! Τα εισιτήρια έχουν γίνει… ανάρπαστα!

Μετά την τεράστια νίκη της Εθνικής στο Γουέμπλεϊ, όπου και επικράτησε με 2-1 της Αγγλίας, οι φίλαθλοι της «γαλανόλευκης» έσπευσαν να προμηθευτούν το εισιτήριό του, για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/10, 21:45), στο Γ. Καραϊσκάκης. 

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, συνολικά διατέθηκαν 3.000 εισιτήρια, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τα «Τρία Λιοντάρια».

Άφησε… πίσω και τη Φινλανδία

Μάλιστα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, η προπώληση έχει ξεπεράσει τα 12.000. Αριθμός που είναι πάνω και από εκείνα που είχαν αποκτηθεί για τον αγώνα με την Φινλανδία τον Σεπτέμβριο, την αντίστοιχη ημέρα!

Από πού μπορεί κάποιος να προμηθευτεί ένα εισιτήριο;

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα εισιτήριο, μπορεί να ακολουθήσει το παρακάτω link, πατώντας ΕΔΩ.

Σχετικά άρθρα