Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Βίντεο «αριστούργημα» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ! (video)

Βίντεο «αριστούργημα» της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ! (video)

Ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο από αυτά που λιώνουν την ψυχή ετοίμασε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι μεγάλες στιγμές του Γιώργου με τις «Λεπίδες»

ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΣΕΦΙΛΝΤ

Μοιάζει απίστευτο ακόμη και τώρα. Πως να το πιστέψει κανείς, πως ο Γιώργος δεν είναι πια εδώ. Η ομάδα με την οποία έχει καταγράψει τις περισσότερες στη καριέρα του, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ετοίμασε ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. Για να τον αποχαιρετήσει και να υπενθυμίσει τη σπουδαία συνεισφορά του στον σύλλογο.

Με τη φανέλα των «Λεπίδων» ο Τζορτζ Μπάλντοκ κατέγραψε 219 συμμετοχές. Έχοντας 6 γκολ και 16 ασίστ, πολλές εκ των οποίων στο κορυφαίο επίπεδο της Premier League.

Χαμόγελα, στιγμές ευφορίας, πανηγυρισμοί, τραγούδι, πάθος και έντονα συναισθήματα. Όλα αυτά η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τα έβαλε σε ένα βίντεο που λιώνει την ψυχή. Δεν μπορέι κανείς να το πιστέψει. Τόσες ώρες μετά. Ο Γιώργος λείπει.

Το βίντεο κλείνει με κάποιο απόσπασμα συνέντευξης ή δηλώσεων του εκλιπόντος. «Η απόφαση να έρθω σε αυτό εδώ το κλαμπ ίσως είναι μία από τις πιο καλές αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου» ακούγεται.

Δείτε το αριστούργημα που ετοίμασε η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ:

Το δικό τους αντίο έστειλαν και οι φίλοι της Σέφιλντ, αποτιώντας φόρο τιμής στον αδικοχαμένο αθλητή.

«Έδωσες τα πάντα σε αυτό το κλαμπ. Ήσουν ξεχωριστός για εμάς. Καλό ταξίδι Starman» αναφέρει το μήνυμα.

Σχετικά άρθρα