Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Κοτάρσκι: Νοκ-άουτ με ενοχλήσεις από τα ματς της Κροατίας! 

Κοτάρσκι: Νοκ-άουτ με ενοχλήσεις από τα ματς της Κροατίας! 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κροατία, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δεν θα δηλώσει «παρών» στους αγώνες της εθνικής του, έχοντας ενοχλήσεις στην πλάτη! 

Ντομινίκ Κοτάρσκι ΠΑΟΚ

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική του ομάδα, όπως έγινε γνωστό από κροατικά δημοσιεύματα.  

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στους αγώνες της πατρίδας του, αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην πλάτη.  

Παράλληλα, τη θέση του στην αποστολή της ομάδας θα πάρει ο Λάμπροβιτς

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα τον δούμε καθόλου στους αγώνες του Nations League.  

Ωστόσο, μένει να φανεί αν οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε θα του… κοστίσουν χρόνο συμμετοχής κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ! 

Αναλυτικά, τι αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Κροατία:  

«Ο τερματοφύλακας Νεντίχο Λάμπροβιτς θα ενταχθεί στην ομάδα της Κροατίας για τις επερχόμενες αναμετρήσεις του Nations League με τη Σκωτία και την Πολωνία, καθώς ο Ντομινίκ Κοτάρσκι χάνει τη θέση του λόγω πόνου στην πλάτη».  

Ποια παιχνίδια χάνει ο Κοτάρσκι;  

Οι ενοχλήσεις του 24χρονου δεν θα του επιτρέψουν να αγωνιστεί στους αγώνες με τη Σκωτία (12/10), και την Πολωνία (15/10).  

O τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι μόλις μία φορά διεθνής με το εθνόσημο της πατρίδας του. 

Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι από τα… βασικά γρανάζια της ομάδας. Ελάχιστες είναι οι φορές που έχει παρακολουθήσει κάποιον αγώνα από τον πάγκο. 

Συγκεκριμένα, από το χρονικό διάστημα που είναι στην Ελλάδα έχει παίξει 107 φορές, ενώ οι Θεσσαλονικείς το περασμένο καλοκαίρι αν και δέχτηκαν πολλές προτάσεις προτίμησαν να τον κρατήσουν στην ομάδα τους.

Σχετικά άρθρα