Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ο Παναθηναϊκός «υιοθετεί» την οικογένεια Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκός «υιοθετεί» την οικογένεια Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκός παίρνει υπό την προστασία του την οικογένεια Μπάλντοκ! Τρομερή κίνηση από τους Πράσινους που στηρίζουν εμπράκτως τη σύζυγο και το παιδί του αδικοχαμένου αθλητή!

ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Παναθηναϊκός, ο οργανισμός και οι άνθρωποί του προσπαθούν να συνέλθουν από αυτό το αδιανόητο γεγονός. Άλλωστε δεν έχουν περάσει ούτε 24 ώρες από το συμβάν που κανείς δεν θέλει, δεν διανοείται και δεν μπορεί να πιστέψει. Είναι πραγματικά ελάχιστα τα όσα μπορούν να ειπωθούν για τον αθλητισμό σήμερα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού χοροστατούντος του ιδιοκτήτη του, προέβησαν σε ανακοίνωση μέτρων. Πρώτα πρώτα, με ανακοίνωσή του ο κ. Αλαφούζος κάλεσε τους πάντες να σεβαστούν τη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, καθώς θα ληφθούν νομικά μέτρα.

«Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να κινηθούμε νομικά για την προστασία της μνήμης του George» ανέφερε ένα τμήμα της ανακοίνωσης.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός προχωρά και τις επόμενες κινήσεις του που ξεκάθαρα τιμούν το «τριφύλλι».

Όπως προκύπτει, ο σύλλογος θα υιοθετήσει την οικογένεια του Έλληνα μπακ. Με κάθε τρόπο. Μία δέσμευση αορίστου χρόνου. Θα συνδράμει στήριξη τόσο στη σύζυγο του Μπάλντοκ όσο και στην περίπου ενός έτους κορούλα του. Πόσο κρίμα για ένα παιδί να μην μπορεί να χαρεί τους δυο γονείς του.

Να θυμίσουμε πως με απόφασή της, η διοίκηση και το αγωνιστικό τμήμα ανακοίνωσαν την ακύρωση των προπονήσεων για το επόμενο τετραήμερο σε ένδειξη πένθους.

Σχετικά άρθρα