Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΕΡΜΑΝΙΑ > «Σφαγή γιγάντων» με φαβορί για την υπογραφή του Φλόριαν Βιρτς!

«Σφαγή γιγάντων» με φαβορί για την υπογραφή του Φλόριαν Βιρτς!

Η μεταγραφική πιάτσα βουίζει για την επόμενη ομάδα του Βιρτς! Μεγάλη ζήτηση ο ταλαντούχος Γερμανός. Ρεάλ, Σίτι και Μπάγερν οι ενδιαφερόμενοι!

ΒΙΡΤΣ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ

Ο Φλόριαν Βιρτς είναι ίσως το πιο καυτό πρότζεκτ του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ίσως αδικούμε τον Τζαμάλ Μουσιάλα. Ωστόσο, το ζητούμενο παραμένει. Ο Γερμανός πραγματοποιεί μία μυθική σεζόν, έχοντας σε 10 επίσημες συμμετοχές 6 γκολ και 1 ασίστ. Κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει την «σταχτοπούτα», Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο να διατηρήσει τα «σκήπτρα». Όμως, όλα δείχνουν πως η χρονιά αυτή θα είναι και η τελευταία του στη πόλη της Δυτικής Γερμανίας. Οι ενδιαφερόμενοι κάνουν ουρά. Φυσικά η αξία και η τιμή του Βιρτς προσελκύει ομάδες με κύρος και μεγάλα… πορτοφόλια.

Ως εκ τούτου στο παιχνίδι της απόκτησής του εισήλθαν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί μάλιστα είναι το απόλυτο φαβορί για την υπογραφή του σούπερ Γερμανού μέσου. Ο ίδιος ο Βιρτς έχει πλέον εκφράσει αρκετά ανοικτά την προτίμησή του για να μετακινηθεί αρκετά νοτιότερα. Πιο συγκεκριμένα στο Μόναχο προκειμένου να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Βενσάν Κομπανί.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση των Βαυρών καθώς και με την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Να θυμίσουμε πως η χρηματιστηριακή αξία του ποδοσφαιριστή τοποθετείται στα 130 ευρώ στο Transfermarkt.

Επίσης, το συμβόλαιο του Φλόριαν Βιρτς με την Λεβερκούζεν λήγει το καλοκαίρι του 2027, με την ομάδα του να επιθυμεί να λάβει το αντίστοιχο οικονομικό τίμημα. Mε ένα ποσό της τάξης των 90 εκατομμυρίων, η Λεβερκούζεν θα συναινέσει για την παραχώρηση του κορυφαίου περιουσιακού της στοιχείου.

Ωστόσο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πιθανό, ο Φλόριαν Βιρτς την επόμενη σεζόν να παραμείνει στη Bundesliga. Για λογαριασμό μιας μισητής αντιπάλου. Έχει δηλώσει πως θέλει να πάει και στο εξωτερικό. Ίδωμεν

Σχετικά άρθρα