Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > «Πλήγμα» για τη Γιουνάιτεντ: «Εκτός ο Μαζράουι με καρδιακή αρρυθμία!»  

«Πλήγμα» για τη Γιουνάιτεντ: «Εκτός ο Μαζράουι με καρδιακή αρρυθμία!»  

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για το προσεχές διάστημα, έχοντας παρουσιάσει καρδιακή αρρυθμία, σύμφωνα με τον Νικολό Σκίρα! 

Μαζράουι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  

Σύμφωνα με δημοσίευση του Νικολό Σκίρα, ο Μαροκινός μπακ θα μείνει εκτός δράσης, έχοντας παρουσιάσει καρδιακή αρρυθμία!  

Αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα, ο χρόνος αποκατάστασης του 26χρονου είναι περίπου στις οκτώ εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει, πως θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τα Χριστούγεννα.  

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του Νικολό Σκίρα

«Ο δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νουσαΐρ Μαζράουι, θα μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες λόγω διάγνωσης καρδιακής αρρυθμίας. Μείνε Δυνατός!»

Το παρελθόν του Μαζράουι  

Όπως αναφέρουν τα Μέσα του εξωτερικού, ο πρώην παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, αντιμετώπιζε και στο παρελθόν καρδιακά προβλήματα. Κάτι που είχε γίνει γνωστό, στους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, κατά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του το περασμένο καλοκαίρι. 

Αναλυτικά, τι γράφουν τα Μέσα του εξωτερικού: 

«Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Νουσάιρ Μαζραουί θα μείνει εκτός δράσης λόγω διάγνωσης καρδιακής αρρυθμίας. Πηγές αναφέρουν ότι ο Μαζραουί έχει υποβληθεί σε διαδικασία για τη διόρθωση της κατάστασης. Εεπίσης ότι ο παίκτης είχε στο παρελθόν καρδιακά προβλήματα».  

Τι έχει κάνει φέτος ο Μαροκινός;  

O Μαζράουι από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στην Αγγλία, έχει κερδίσει φανέλα βασικού, μιας και αγωνίζεται στα περισσότερα ματς στην ενδεκάδα της ομάδας του. Συγκεκριμένα, έχει καταγράψει 10 συμμετοχές με μία ασίστ. 

Σχετικά άρθρα