Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > EUROLEAGUE > Ολυμπιακός: Ασθενής ο Πετρούσεφ, φεύγουν τα εισιτήρια με Ζαλγκίρις

Ολυμπιακός: Ασθενής ο Πετρούσεφ, φεύγουν τα εισιτήρια με Ζαλγκίρις

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο ΣΕΦ παραμονή του αγώνα με τη Ζαλγκίρις και ο Φιλίπ Πετρούσεφ ήταν απών.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την 2η στροφή της Euroleague και την πρώτη επίσημη εντός έδρας αναμέτρηση στη σεζόν μετά τη δοκιμασία στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε και την πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στο Λαύριο.

Η Ζαλγκίρις των πολλών συνδετικών κρίκων και του Αντρέα Τρινκιέρι αριβάρει στον Πειραιά με… φόρα από την μεγάλη επικράτηση στο Κάουνας επί της Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ανησυχεί για την κατάσταση του Φιλίπ Πετρούσεφ.

Μπορεί η επιστροφή του Μουστάφα Φαλ στις ομαδικές προπονήσεις (μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί κιόλας διότι ήταν μεγάλο το διάστημα αποχής του) να μοίρασε χαμόγελα στο προπονητικό τιμ και όχι μόνο, παρόλα αυτά ο Σέρβος PF/C είναι ασθενής και δεν προπονήθηκε.

Μετά τη χθεσινή απουσία του Σακίλ ΜακΚίσικ λόγω ίωσης κι εκείνος, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις, σειρά πήρε ο Φιλίπ Πετρούσεφ που αυτομάτως γίνεται αμφίβολος για το παιχνίδι της Παρασκευής (11/10, 21:15) στο ΣΕΦ.

Ο Πετρούσεφ προτιμήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» να μην μεταβεί καν στο φαληρικό στάδιο για να αποφευχθεί περαιτέρω μετάδοση του ιού.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό του στην αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις αφού απομένουν περί τα 2.000 εισιτήρια ακόμα που δεν έχουν βρει κάτοχο. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ξεκινήσει η σεζόν με ένα ακόμα εντός έδρας sold out.

Σε περίπτωση που ο Φιλίπ Πετρούσεφ δεν καταφέρει να βρεθεί στη 12άδα, τότε δεν αποκλείεται ο Μουστάφα Φαλ να μπει σε αυτή νωρίτερα του αναμενομένου.

Σχετικά άρθρα