Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΑΛΛΙΑ > Βρήκε ομάδα ο Πογκμπά: Επιστροφή σε γνώριμα… λημέρια, μετά από 15 χρόνια!

Βρήκε ομάδα ο Πογκμπά: Επιστροφή σε γνώριμα… λημέρια, μετά από 15 χρόνια!

Καθώς φαίνεται, ο Πολ Πογκμπά βρήκε ομάδα για να συνεχίσει τον Ιανουάριο! Μάλιστα, επιστρέφει στην πατρίδα του, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια!

Πογκμπά Μαρσέιγ

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητούσε ο Πολ Πογκμπά και όπως δείχνουν τα πράγματα, βρίσκεται πολύ κοντά στην επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου!

Η Γιουβέντους κατέστησε σαφές πως δεν επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Γάλλο μέσο. Έτσι, είναι πρόθυμη να προχωρήσει στην από κοινού λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Μετά την μείωση της ποινής του λοιπόν, για την υπόθεση ντόπινγκ, ο Πογκμπά είναι ένα βήμα από την ολοκλήρωση της μετακίνησής του.

Ο Πογκμπά επιστρέφει στη Γαλλία, μετά από 15 χρόνια!

Όπως αποκαλύπτει ο Γάλλος δημοσιογράφος, Μαλίκ Τραορέ, ο Πολ Πογκμπά συζητά με τη Μαρσέιγ, ώστε να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, από τον Ιανουάριο και έπειτα. 

Η τιμωρία του 31χρονου ποδοσφαιριστή, μειώθηκε σε 18 μήνες, από τέσσερα χρόνια, που ήταν αρχικά. Θα είναι εφικτό να προπονηθεί ξανά με κάποια ομάδα από τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ θα μπορεί να πατήσει στο χορτάρι τον Μάρτιο.

Η τελευταία φορά που ο Πογκμπά βρέθηκε στην πατρίδα του ως ποδοσφαιριστής, ήταν το 2009. Δηλαδή πριν από 15 ολόκληρα χρόνια!

Τότε, αποτελούσε μέλος των ακαδημιών της Χάβρης, ωστόσο φρόντισε ώστε να κεντρίσει τα βλέμματα μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Από εκεί άλλωστε, τον ανακάλυψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον απέκτησε το ίδιο καλοκαίρι. Έκτοτε, η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. 

Μένει να φανεί, εάν πράγματι θα γίνει κάτοικος Μασσαλίας.

Σχετικά άρθρα