Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > «Κάτι τρέχει με Ντεσπόντοφ και ΠΑΟΚ!»

«Κάτι τρέχει με Ντεσπόντοφ και ΠΑΟΚ!»

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει προκύψει ζήτημα με τον αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας, Κίριλ Ντεσπόντοφ. Τι συμβαίνει με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό!

ΝΤΕΣΠΟΝΤΟΦ ΠΑΟΚ

Δημοσιεύματα από μέσα της Βουλγαρίας έχουν «ανάψει φωτιές» στον ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον Δικέφαλο του Βορρά. Σύμφωνα με τις πηγές, ο Βούλγαρος είναι προβληματισμένος από τον μικρό χρόνο συμμετοχής του στους Ασπρόμαυρους. Το γεγονός πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου επιλέγει στο βασικό σχήμα τους Τάισον και Ζίβκοβιτς, αφήνοντάς τον στον πάγκο είναι κάτι που δεν αρέσει στον ίδιο.

Ομως, αν και ο Ντεσπόντοφ έχει γράψει λεπτά συμμετοχής και στα 15 εφετινά παιχνίδια της ομάδας του. Ωστόσο, δεν δείχνει ιδιαιτέρως χαρούμενος, καθώς τον ενοχλεί η αντιμετώπιση που υπάρχει. Ο 27χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός που πέρυσι ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του ΠΑΟΚ στην πορεία για την κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League έχει διαμηνύσει τις προθέσεις του. Θέλει να αγωνίζεται περισσότερο. Ξεκίνησε 6 φορές ως βασικός. Αντίθετα, ως αλλαγή ξεκίνησε 9 φορές.

Επίσης, σύμφωνα με τις πηγές έχει ενημερώσει και το γραφείο που τον εκπροσωπεί, προκειμένου να του βρουν ομάδα ενόψει Ιανουαρίου.

Ωστόσο, μέχρι αυτή την ώρα η στατιστική του επιδεικνύει 5 ασίστ και 1 γκολ. Ταυτόχρονα την περασμένη χρονιά σε 47 συμμετοχές, είχε καταγράψει 13 γκολ και 13 ασίστ. Ο Λουτσέσκου έχει στο μυαλό του τον τρόπο να χρησιμοποιήσει τον αρχηγό της Εθνικής Βουλγαρίας με τρόπο που να εξυπηρετεί τα αγωνιστικά του πλάνα. Ο Ντεσπόντοφ έχει σίγουρα μεγάλη χρησιμότητα και αποτελεί ένα μεγάλο πρότζεκτ. Όμως, εάν υφίσταται μεγάλο ζήτημα, ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι αρνητικός στο να δεχτεί να τον παραχωρήσει. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Ο χρόνος θα δείξει. Πάντως ο Βούλγαρος έχει υπογράψει πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς. Έχει λαμβάνει περίπου 1.2 εκατομμύρια ετησίως. Τέλος, το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης τον Ιούνιο του 2027.

Σχετικά άρθρα