Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΓΕΡΜΑΝΙΑ > Είναι οριστικό: Επιστροφή στη δράση για Κλοπ!

Είναι οριστικό: Επιστροφή στη δράση για Κλοπ!

Είναι πλέον οριστικό: Ο Γερμανός επιστρέφει. Νέο πόστο για τον Γιούργκεν Κλοπ στον όμιλο της Red Bull.

ΚΛΟΠ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ηταν δεδομένο πως ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θα μπορούσε να μείνει καιρό εκτός του ποδοσφαίρου. Λατρεύει το άθλημα. Όμως και το ίδιο το σπορ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Γερμανού τεχνικού. Μπορεί να έγραψε ιστορία με την προπονητική στολή της Λίβερπουλ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ωστόσο, ο «Κλόπο» ήδη σχεδιάζει την επιστροφή στη δράση για λογαριασμό του ομίλου Red Bull.

Όπως υποστηρίζει ο έγκριτος αθλητικός ρεπόρτερ από τη Γερμανία, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον όμιλο που διαχειρίζεται τις Λειψία και Ζάλτσμπουργκ. Η πρόταση είναι να γίνει ο Παγκόσμιος Επικεφαλής Ποδοσφαίρου (Global Head of Soccer). Ως προς τα ακριβή καθήκοντα του ρόλου, αυτά δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί. Ωστόσο, φαίνεται πως ο Γερμανός, ετοιμάζεται για έναν ξεχωριστό ρόλο. Εκείνον του ποδοσφαιρικού πρέσβη του ομίλου, με καθήκοντα όχι τόσο αγωνιστικά όσο γραφειοκρατικά.

Μπορεί ο Κλοπ να επέστρεψε για ένα παιχνίδι στην προπονητική. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο τίμησε την προσφορά των Πολωνών Λούκας Πίστσεκ και Κούμπα Μπλατσικόφσκι, ωστόσο, αυτό ήταν απλώς μία πρόγευση.

Επίσης, το τιτίβισμα του Γερμανού ρεπόρτερ, κάνει λόγο για μία ειδική ρήτρα στη συμφωνία με τον όμιλο της Red Bull. Μπορείτε να μαντέψετε;

Εάν όχι, θα σας πούμε εμείς. Ο Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να αποχωρήσει από το πόστο του, εάν έρθει πρόταση από την Εθνική Γερμανίας. Βάζοντας μία τόσο ειδική ρήτρα, είναι πλέον σαφές πως ο Γερμανός, θα λέγαμε πως βολιδοσκοπεί τη θέση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Ο χρόνος θα δείξει. Προς το παρόν, ο μεγάλος Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποιεί τα πρώτα βήματα της επιστροφής του.

Σχετικά άρθρα