Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Ολυμπιακός: «Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Μουζακίτη!

Ολυμπιακός: «Δένει» με νέο συμβόλαιο τον Μουζακίτη!

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να δέσει τον Χρήστο Μουζακίτη για πολλά ακόμη χρόνια στο «λιμάνι». Νέο συμβόλαιο θα πάρει ο νεαρός!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Χρήστου Μουζακίτη, όπως είναι φυσιολογικό, έχουν προκαλέσει έντονο θόρυβο. Όμως, πέραν αυτού, έχουν προσελκύσει και το βλέμμα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων στον ποδοσφαιριστή που πριν από λίγους μήνες οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του UEFA Youth League. Ο Χρήστος Μουζακίτης είναι ένα από τα «χρυσά» παιδιά της νέας γενιάς των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμπιστεύονται το νεαρό και τον υπολογίζουν στα βασικά πλάνα της ομάδας. Το γεγονός πως ο Χρήστος Μουζακίτης ξεκίνησε ως βασικός τόσο στο παιχνίδι με την Μπράγκα, όσο και στο ισόπαλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέει πολλά. Η εικόνα του 17χρονου μέσου βγάζει μεγάλη ωριμότητα και ο Βάσκος προπονητής το εκτιμά πολύ αυτό.

Ωστόσο, ο παίκτης ο οποίος υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 14 ετών με τον Ολυμπιακό, έχει μόλις έναν ακόμη χρόνο στο συμβόλαιό του. Η κατάσταση αυτή βάζει κινδύνους σους Πειραιώτες. Οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι είναι πολλοί. Για την ώρα, οι «σειρήνες» ηχούν από τη Γερμανία.

Από τη δική του πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν έχει κανέναν ενδοιασμό. Αναμένεται να καλέσει τον Χρήστο Μουζακίτη για να του προσφέρει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο.

Τέλος, όλες οι εξελίξεις θα τρέξουν πάρα πολύ γρήγορα. Δεδομένα, η ομάδα του Μεντιλίμπαρ δεν θα ήθελε επ’ ουδενί να χάσει έναν παίκτη για τον οποίο προορίζει ηγετικό ρόλο.

Σχετικά άρθρα