Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > Η Κόμο «κερνάει» μπίρες όσους φίλους της Νάπολι ταξιδέψουν για το εκτός έδρας παιχνίδι!

Η Κόμο «κερνάει» μπίρες όσους φίλους της Νάπολι ταξιδέψουν για το εκτός έδρας παιχνίδι!

Η Κόμο ενθουσιάστηκε από την φιλοξενία της Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» και ετοιμάζεται να προσφέρει μεγάλο «κέρασμα» στους φίλους των παρτενοπέι στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

ΚΟΜΟ ΝΑΠΟΛΙ

H Κόμο επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από 21 έτη. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας με την συμπλήρωση 7 αγωνιστικών, φιγουράρει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A με 8 πόντους. Σίγουρα, πρωταρχικός στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Αν αυτό συμβεί, τότε ο πήχυς των προσδοκιών δεδομένα ανεβαίνει.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση (04/10) η Νάπολι φιλοξένησε τη νεοφώτιστη ομάδα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να επιβάλλουν την ανωτερότητά τους με σκορ 3-1, χάρη σε σόου του Ρομέλου Λουκάκου. Η νίκη αυτή έφερε την ομάδα του Αντόνιο Κόντε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόνη πρώτη έπειτα από περίπου 17 μήνες.

Ευφορία. Ευχαρίστηση. Όλοι ικανοποιημένοι. Συμπεριλαμβανομένης της φιλοξενούμενης ομάδας, Κόμο, η οποία προέβη σε μία πρωτοφανή κίνηση φιλοξενίας. Όπως έκαναν γνωστοί οι ιθύνοντες του συλλόγου, στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στον δεύτερο γύρο θα προσφερθεί… μεγάλο «κέρασμα». Η προσφορά ενδιαφέρει όσους ναπολιτάνους ταξιδέψουν στο «μαγευτικό» Κόμο. Αυτό ως ανταπόδοση της τιμής και της υποδειγματικής φιλοξενίας των ναπολιτάνων. Και τι θα αφορά η ευγενική χορηγία της Κόμό; Μα φυσικά από μία μπίρα σε όσους φίλους της Νάολι ταξιδέψουν στον γραφικό ιταλικό Βορρά.

Η ατμόσφαιρα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» ήταν εξαιρετική. Το κλίμα και το επίπεδο φιλοξενίας της ομάδας από τη Βόρεια Ιταλία εξίσου υποδειγματικά. Η εξέλιξη αυτή συγκίνησε την διοίκηση της Κόμο. Έτσι λοιπόν συνελήφθη η πρωτοβουλία για αυτό το «κέρασμα».

Για την ιστορία, το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων λαμβάνει χώρα την 26η αγωνιστική της Serie A. Η ημερομηνία είναι 23 Φεβρουαρίου 2025.

Σχετικά άρθρα