Αρχική > ΜΠΑΣΚΕΤ > NBA > Άχαστος Γιαμπουσέλε: Γύρισε φορτσάτος στον κόσμο του NBA με 15άρα (video)

Άχαστος Γιαμπουσέλε: Γύρισε φορτσάτος στον κόσμο του NBA με 15άρα (video)

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε επέστρεψε στο ΝΒΑ για να μείνει και το έδειξε με το… καλημέρα έστω και κόντρα σε υποδεέστερο αντίπαλο.

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε ζήτησε μία δεύτερη ευκαιρία στο NBA και έβαλε… φωτιά στα μπατζάκια της Ρεάλ Μαδρίτης περίπου δυο μήνες πίσω. Είχε ολοκληρώσει ένα μεστό και γεμάτο ολυμπιακό τουρνουά όπου συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της Γαλλίας μέχρι τη δεύτερη θέση και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Παίζοντας απέναντι στους καλύτερους και καρφώνοντας στο πρόσωπο του ΛεΜπρόν στο «κλικ» της ζωής του, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε συνειδητοποίησε πως ανήκει στην άλλη πλευρά του ωκεανού. Πλήρωσε λεφτά από την τσέπη του για να εξασφαλίσει την ελευθέρας του και να δοκιμάσει εκ νέου την τύχη του στο «θαυμαστό κόσμο» του NBA και φρόντισε με το… καλημέρα να αποδείξει πως έχει μία θέση εκεί.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στη Φιλαδέλφεια απέναντι στους “New Zealand Breakers”, τους οποίους διέλυσαν οι Σίξερς με 139-84.

Ο πρώην Μαδριλένος και πρωταθλητής Euroleague με τη «Βασίλισσα» όχι απλά έκανε αισθητή την παρουσία του τα ξημερώματα της Τρίτης με 15 πόντους αλλά δεν έχασε και σουτ (6/6) ενώ έβγαλε και δύο τελικές πάσες απέναντι σε μία ομάδα βέβαια με εμφανή διαφορά δυναμικότητας. Όλα τα παραπάνω σε 16′ συμμετοχής.

Απολαυστικός Γκέρσον Γιαμπουσέλε στην ανεπίσημη επιστροφή του στον κόσμο του NBA την ίδια ώρα που η πρώην ομάδα του, Ρεάλ, ζορίζεται ιδιαίτερα στο ξεκίνημα χάνοντας τρία σερί ματς (Super Cup, πρεμιέρα Liga Endessa και εναρκτήριο παιχνίδι στην Euroleague).

Σχετικά άρθρα