Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Σήμερα «τελειώνει» (;) ο Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Σήμερα «τελειώνει» (;) ο Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Η μεγάλη ημέρα για το Έρικ Τεν Χαγκ και το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι η σημερινή (08/10).

Τεν Χαγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παρουσιάζεται συνεχώς με το ένα «πόδι» εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει φύγει! Παραμένει στον πάγκο της και το περασμένο καλοκαίρι, μάλιστα, υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026!

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, όμως, δίνουν και παίρνουν. Κάνουν λόγο για μυστικές συναντήσεις του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ με προπονητές, ενώ σήμερα (08/10) τονίζουν πως κρίνονται όλα!

Σύμφωνα με την Guardian, οι ιθύνοντες του συλλόγου θα αποφασίσουν την Τρίτη (08/10) ποιο θα είναι το μέλλον του Ολλανδού προπονητή.

Το κλίμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόσο σε διοικητικό, όσο και σε οπαδικό επίπεδο, είναι βαρύ για τον Τεν Χαγκ. Το γνωρίζουν άπαντες. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει πιθανοί αντικαταστάτες του. Μεταξύ αυτών και ο Τόμας Τούχελ.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, όμως, άλλος μοιάζει Νο.1 υποψήφιος: ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ!

Ο άλλοτε θρύλος των «κόκκινων διαβόλων» και νυν βοηθός του Τεν Χαγκ, μοιάζει εξαιρετικό πιθανό να είναι ο διάδοχός του.

Το όνομά του κάνει «κλικ» στον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπήρξε μεγάλος σέντερ φορ της, που έγραψε ιστορία στα πέντε χρόνια του στο Ολντ Τράφορντ (2001 έως 2006).

Έπειτα, εργάστηκε ως προπονητής της Αϊντχόφεν με μεγάλη επιτυχία, από το 2022 έως το 2023. Κατέκτησε Κύπελλο Ολλανδίας και Σούπερ Καπ, πριν ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το περασμένο καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα