Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ > Δεν παίζει με Ελλάδα: Μεγάλη απουσία για την Αγγλία!

Δεν παίζει με Ελλάδα: Μεγάλη απουσία για την Αγγλία!

Τεράστια απουσία για την Αγγλία του Λι Κάρσλεϊ πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Ελλάδα (10/10). Ποιος ποδοσφαιριστής τέθηκε εκτός μάχης για τα «Τρία Λιοντάρια;»

ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μπορεί η Εθνική μας να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός για τις επόμενες τρεις εβδομάδες μίνιμουμ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν και η Αγγλία θα έχει σημαντικές απουσίες. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ δεν θα είναι τόσο… πλήρης.

Σίγουρα ο αρχηγός της Χάρι Κέιν θα δώσει το παρών καθώς η αλλαγή του στο παιχνίδι με την Άιντραχτ είχε περισσότερο προληπτικό χαρακτήρα. Ωστόσο, από την ομάδα των «Τριών Λεόντων» θα απουσιάσει ένας άλλος, εξίσου κομβικός ποδοσφαιριστής εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού. Ο λόγος για τον Κόμπι Μέινου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 19χρονος μέσος ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Η σοβαρότητα και το μέγεθος του προβλήματος δεν έχουν για την ώρα διευκρινιστέι. Ωστόσο, θα απουσιάσει δεδομένα από το παιχνίδι ενάντια στην «Επίσημη Αγαπημένη». Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Μέινου αποκόμισε το πρόβλημα από το παιχνίδι της ομάδας του στο Βίλα Παρκ ενάντια στην Άστον Βίλα (06/10).

Eκτός πλάνων για την Εθνική Αγγλία, είναι ακόμη οι Μόργκαν Γκιμπς – Γουάιτ της Νότιγχαμ Φόρεστ, όπως και ο Έζρι Κόνσα της Βίλα.

Αναλυτικά, η αποστολή της Αγγλίας για το παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής του ομίλου του Nations League με την Εθνική:

Σχετικά άρθρα