Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > STOIXIMAN SUPER LEAGUE > Footmercato για Μακελελέ: «Ήταν αδύνατο να κάνει τη δουλειά του, με αυτά που του επέβαλαν»

Footmercato για Μακελελέ: «Ήταν αδύνατο να κάνει τη δουλειά του, με αυτά που του επέβαλαν»

Το «Footmercato» αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο μεταξύ του Asteras AKTOR και του Κλοντ Μακελελέ.

Μακελελέ Asteras

Δεν μακροημέρευσε ο Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο του Asteras AKTOR. Ο Γάλλος τεχνικός παρέμεινε μόλις για τρία ματς στην Τρίπολη και μάλιστα, αποχώρησε, μετά την πρώτη του νίκη! Αυτή κόντρα στην Athens Kallithea (06/10, 1-3).

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσε το ενδιαφέρον από αρκετά Μέσα του εξωτερικού. Μεταξύ αυτών, ήταν και το «footmercato». Η γαλλική ιστοσελίδα ανέφερε πως η διοίκηση των Αρκάδων επέβαλλε στον 51χρονο τεχνικό επιλογές, που καθιστούσαν δύσκολο για εκείνον να κάνει τη δουλειά του.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει το δημοσίευμα, για το διαζύγιο Μακελελέ – Asteras AKTOR:

«Ο πρώην Γάλλος διεθνής, που είχε υπογράψει συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τον Αστέρα, αποφάσισε να δώσει τέλος στην περιπέτεια του εκεί, λιγότερο από έναν μήνα μετά την άφιξή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι επιλογές που του επέβαλλε η διοίκηση του συλλόγου, αναφορικά με το σύστημα και τους παίκτες, έκανε αδύνατο για αυτόν να κάνει τη δουλειά του.

Αν κατάφερνε να επιβάλλει τις δικές του επιλογές στο τελευταίο ματς (συγκεκριμένα με το να χρησιμοποιήσει τον νεαρό Νταρνέλ Ερίκ Μπιλέ που έδωσε μια ασίστ), ήξερε ότι δεν μπορούσε να το κάνει στη συνέχεια. Γι’ αυτό αν και είναι ευγνώμων στην ελληνική ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία, ο Κλοντ Μακελελέ θα επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες μέρες για να αναζητήσει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του».

Σχετικά άρθρα