Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Προπονητής που έφυγε άρον-άρον, πρώτος υποψήφιος για αντί-Τεν Χαγκ!

Προπονητής που έφυγε άρον-άρον, πρώτος υποψήφιος για αντί-Τεν Χαγκ!

Οι φήμες οργιάζουν, πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει ήδη, ποιος θέλει να είναι ο αντικαταστάτης του Έρικ Τεν Χαγκ!

Τεν Χαγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στηρίζει τον Έρικ Τεν Χαγκ. Βάσει ρεπορτάζ, όμως, είναι άγνωστο για πόσο. Πιο πιθανό σενάριο μοιάζει να «παίζει» τη θέση του σε κάθε ματς!

Μετά την ισοπαλία απέναντι στην Άστον Βίλα, δεν υπήρξε καμία ενέργεια. Ωστόσο, ήδη κυκλοφορεί ένα όνομα το οποίο φέρεται να έχει επιλεχθεί από την INEOS, ιδιοκτήτρια εταιρία των «κόκκινων διαβόλων».

Ο λόγος για τον Τόμας Τούχελ! Ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε το Champions League το 2021, και της Μπάγερν Μονάχου, είναι ο Νο.1 υποψήφιος.

Κατά την περασμένη σεζόν, είχε τα «ηνία» των Βαυαρών. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν καλά. Έχασε την Bundesliga από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έμεινε εκτός Κυπέλλου από τον 2ο γύρο! Παράλληλα, έχασε και το Super Cup Γερμανίας από τη Λειψία. Το μόνο θετικό της περσινής σεζόν, η παρουσία στα ημιτελικά του Champions League.

Παρά την άρον-άρον απομάκρυνσή του, λοιπόν, το βιογραφικό του ακόμη «μετράει» στην αγορά. Σε τέτοιο βαθμό, που ένας σύλλογος όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον έχει ως πρώτη επιλογή στη λίστα της για αντί-Τεν Χαγκ.

Αν θα πιάσει ή θα «ζεστάνει» τον κόσμο μία τέτοια επιλογή; Ο χρόνος θα δείξει!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τι ρήτρα υπάρχει στο συμβόλαιο του Τεν Χαγκ;

Πάρα πολύ σημαντικό στην όλη υπόθεση, είναι το συμβόλαιο του Έρικ Τεν Χαγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ολλανδός υπέγραψε έως το φετινό καλοκαίρι επέκτασης συμβολαίου έως το 2026. Κάτι που σημαίνει, πως σε περίπτωση που «σπάσει» νωρίτερα η συμφωνία των δύο πλευρών, θα λάβει αποζημίωση περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ.

Ένας λόγος αρκετός, για δεύτερες, αλλά και… τρίτες σκέψεις, από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Σχετικά άρθρα