Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΑΓΓΛΙΑ > Πέρυσι το ισοφάρισε, φέτος το «έσπασε»: Ο Τεν Χαγκ καταρρίπτει αρνητικό ρεκόρ στη Γιουνάιτεντ!

Πέρυσι το ισοφάρισε, φέτος το «έσπασε»: Ο Τεν Χαγκ καταρρίπτει αρνητικό ρεκόρ στη Γιουνάιτεντ!

Δύο σερί χρονιές και δύο διαδοχικά… ορόσημα για τον Έρικ Τεν Χαγκ! Έπειτα από επτά ματς στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φτάνει σε νέο αρνητικό ρεκόρ!

Τεν Χαγκ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν έχασε, αλλά δεν… κέρδισε κιόλας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Άστον Βίλα (06/10, 0-0). Ο Έρικ Τεν Χαγκ βλέπει την καρέκλα του να τρίζει, όμως προς το παρόν φαίνεται να… επιζεί!

Παρ’ όλα αυτά, τα αρνητικά ρεκόρ του Ολλανδού και των «κόκκινων διαβόλων» δεν σταματούν. Την περασμένη σεζόν, ο σύλλογος του Μάντσεστερ, μετά από επτά αγωνιστικές, είχε συγκεντρώσει συνολικά εννέα βαθμούς.

Επίδοση, που ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ συγκομιδής του συλλόγου, σε εποχή Premier League. Η πρώτη φορά που είχε σημειωθεί κάτι τέτοιο, ήταν τη σεζόν 2019-20.

Με τον Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ στην τεχνική ηγεσία, η Γιουνάιτεντ είχε συγκεντρώσει και πάλι τους ίδιους βαθμούς.

Ο Τεν Χαγκ… ξεπέρασε τον εαυτό του

Πάντως, ο Έρικ Τεν Χαγκ φέτος, φρόντισε ώστε να το… ξεπεράσει! Επτά αγωνιστικές στο αγγλικό πρωτάθλημα και η ομάδα του μετρά μόλις οκτώ πόντους. 

Η Γιουνάιτεντ έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο σε δύο αναμετρήσεις. Αυτές κόντρα σε Φούλαμ και Σαουθάμπτον, όπου κέρδισε με 1-0 (εντός έδρας) και 0-3 (εκτός έδρας) αντίστοιχα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, αποτελεί την χειρότερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου, από το 1992 και έπειτα. 

Δίχως αμφιβολία, ο Ολλανδός τεχνικός βρισκεται σε δεινή θέση. Και πλέον, το ερώτημα που προκύπτει, είναι ένα: πόσο ακόμα θα «αντέξει» στην άκρη του πάγκου;

Ο ίδιος πάντως, δεν δείχνει να… πτοείται. Άλλωστε, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Άστον Βίλα:

«Πάντοτε μιλάμε, κάθε εβδομάδα είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση, όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα και προχωράμε ενωμένοι.

Ακολουθούμε τα βήματα του μακρόπνοου πρότζεκτ που έχουμε ξεκινήσει. Γίνεται εμφανές το σωστό πνεύμα που έχει η ομάδα».

Σχετικά άρθρα