Αρχική > ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ > ΔΙΕΘΝΗ > ΙΤΑΛΙΑ > Μέγας Ντε Χέα, έπιασε δύο πέναλτι, για να γίνει ο ήρωας της Φιορεντίνα με τη Μίλαν!

Μέγας Ντε Χέα, έπιασε δύο πέναλτι, για να γίνει ο ήρωας της Φιορεντίνα με τη Μίλαν!

Απίθανη εμφάνιση από τον Ντε Χέα! Απέκρουσε δύο πέναλτι και οδήγησε τη Φιορεντίνα στη νίκη, κόντρα στη Μίλαν (06/10, 2-1)!

Ντε Χέα Φιορεντίνα

Τι ματσάρα έκανε ο Νταβίντ Ντε Χέα! Ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε απάντηση σε δύο πέναλτι της Μίλαν και οδήγησε την Φιορεντίνα στη νίκη με 2-1 (06/10)!

Οι «βιόλα» πήραν τους τρεις βαθμούς, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A, έχοντας μάλιστα και εκείνοι με τη σειρά τους χαμένο πέναλτι, στο πρώτο ημίχρονο!

Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 10 βαθμούς και πλησίασαν στο -1 τους «ροσονέρι», που είναι στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δύο πέναλτι και… ήρωας Ντε Χέα για Φιορεντίνα

Η Φιορεντίνα είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 22ο λεπτό, από την άσπρη βούλα. Ωστόσο, ο Κεν που ανέλαβε την εκτέλεση, είδε τον Μενιάν να αποκρούει. 

Παρ’ όλα αυτά, πέτυχε τελικά το γκολ που έψαχνε, στο 35’. Ο Αντλί έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια, πλάσαρε ιδανικά για το 0-1.

Η Μίλαν είχε την ευκαιρία να φτάσει στην ισοφάριση πριν το ημίχρονο, με τον Τεό Ερναντές να εκτελεί πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45λεπτου. Το αποτέλεσμα; Ήταν η πρώτη… πράξη του Νταβίντ Ντε Χέα, που είχε απάντηση και διατήρησε ανέπαφη την εστία της Φιορεντίνα. 

Μάλιστα, στην έναρξη του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα, στο 56ο λεπτό, οι «ροσονέρι» κέρδισαν ακόμα ένα πέναλτι! Αυτή τη φορά, εκτελεστής ήταν ο Έιμπραχαμ, όμως ο Άγγλος φορ είδε ξανά τον Ισπανό γκολκίπερ να αποκρούει!

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 60’, με τον Πούλισιτς να εκμεταλλεύεται την σέντρα του Ερναντές, για να γράψει το 1-1!

Όπως αποδείχθηκε όμως, δεν ήταν αρκετό. Η Φιορεντίνα ήταν εκείνη που χαμογέλασε στο φινάλε, καθώς στο 73’ ο Γκούντμουνσον έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το 2-1!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Φιορεντίνα (Ρ. Παλαντίνο): Ντε Χέα, Ντοντό, Κομούτσο, Ρανιέρι, Γκόζενς, Κατάλντι (67′ Ρίτσαρντσον), Αντλί (77′ Κουαμέ), Μπόβε, Κολπάνι (90+3′ Καγιόντε), Γκούντμουντσον (77′ Μπιράγκι), Κεν

Μίλαν (Π. Φονσέκα): Μενιάν, Έμερσον, Γκάμπια, Τομόρι, Ερναντές, Φοφανά, Ράιντερς, Πούλισιτς (82′ Τσουκουέζε), Μοράτα, Λεάο (73′ Οκαφόρ), Έιμπραχαμ

Σχετικά άρθρα